Подробно търсене

СЕБАМЕД | SEBAMED ДУШ ГЕЛ СПА 200МЛ

Кат. номер 48621

Кратко описание
Описание:    Омекотяващите и овлажняващите свойства на екстракта от водна лилия комбиниран с нежните миещи активни съставки засилва хидратиращият ефект за поддържане на влажността на кожата при миена.
Производител
СЕБАМЕД
Марка СЕБАМЕД
0 от 5
17,19 лв.
Запази в любими

Описание

Описание:    Омекотяващите и овлажняващите свойства на екстракта от водна лилия комбиниран с нежните миещи активни съставки засилва хидратиращият ефект за поддържане на влажността на кожата при миена. Специално създаденият балансиран комплекс от аминокиселини и алантоин, съживява кожата и я предпазва от дехидратация, тя изглажда свежа и по-гладка. Киселинността от рН 5.5 възвръща равновесието на вашата кожа, като запазва нейната киселинна обвивка - естествената защита от инфекции, сухота и раздразнение за нежно измиване с висока поносимост от кожата. Дерматологично тестван за оптимална грижа за вашата кожа. След измиване със СПА душ-гел на Себамед използвайте лосион за тяло или мляко за тяло и овлажняващ крем за лица на Себамед. Начин на употреба:    Намокрете кожата си. Поставете малко количество от СПА душ-гела на ръцете си и втривайте по кожата. Изплакнете обилно с вода. За ежедневно измиване на тялото.  

Опаковка: 200 мл

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели