Подробно търсене

БИОЛОДЖИ | BEOLOGY

БИОЛОДЖИ | BEOLOGY

БИОЛОДЖИ / BEOLOGY козметична серия продукти за коса

Изберете марката за грижа за косата от Schwarzkopf - Биолоджи / Beology, за превъзходно преживяване и ефективни резултати.
Открита в природата. Усъвършенствана от науката.

Проектирана за съвършенство на косата, серията за грижа за косата Биолоджи / Beology осигурява дълготраен регенериращ ефект дълбоко в косата. Съвременни формули за грижа за косата допълват храненето вътре в косата. От мистичното дълбоководно море, ценните дълбоководни екстракти, известни с оцеляването си при екстремни условия, са технологично оползотворени от учените на Schwarzkopf (Шварцкопф), създавайки уникални формули за грижа за косата.

Адаптирана към нуждите на косата ви; Предлагат се 4 различни серии:

С разнообразно предлагане на продукти за подобряване на ежедневната ви грижа за косата с почистващи, подхранващи, интензивни процедури за изплакване и третиране на отпускане, това ще ви накара да почувствате разликата в трите измерения на перфектната красота на косата: мекота, гладкост и блясък.

Как Биолоджи / Beology променя деня ви?
Beology предлага на жените разнообразие от продукти, които се смесват и съчетават в рамките на 4 красиви линии: Възстановяваща, Заглаждаща, Хидратираща и с Топлинна Защита.
Всички продукти са проектирани да работят заедно, прониквайки в най-дълбокия слой коса за дълбоко подхранване с ценни екстракти от дълбините.
Всеки продукт от марката Биолоджи / Beology има специално действие от вътрешните слоеве на кората на косата до повърхността на косата.

 

 

В момента няма налични артикули на тази страница

 

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах