0
Подробно търсене

САМБУКУС НИГРА ЗА ДЕЦА С ЕХИНАЦЕЯ,ПРОПОЛИС И КОЛАСТРА 120МЛ ФИТО УЕЙВ

Кат. номер 48739

23%
Кратко описание
Самбукус нигра за деца съдържа стандартизиран екстракт от висококачествени плодове на култивиран черен бъз, както и патентована смес от ехинацея ангустифолия (билка), ехинацея пурпурея (екстракт от корен), пчелен прополис и коластра.
Производител
ФИТО УЕЙВ
Марка ФИТО УЕЙВ | PHYTO WAVE
0 от 5

Regular Price: 19,99 лв.

Special Price 15,49 лв.

Валидна до 30.11.2018
Запази в любими

Описание

Самбукус нигра за деца съдържа стандартизиран екстракт от висококачествени плодове на култивиран черен бъз, както и патентована смес от ехинацея ангустифолия (билка), ехинацея пурпурея (екстракт от корен), пчелен прополис и коластра.

Ехинацеята е билка с мощен имуностимулиращ и тонизиращ ефект. Екстратът от ехинацея е страхотна алтернатива на конвенционалните медикаменти, препоръчвани срещу начални симптоми на простуда.

Прополисът потиска развитието на вирусите и намалява риска от развитие на вирусни инфекции. Има добре изразен антибиотичен ефект и може да се приема в комбинация с конвенционални антибиотици, тъй като усилва действието им и намалява риска от нарушения в чревната микрофлора и дисбактериоза.

Коластрата съдържа коктейл от имунни и растежни компоненти, които повишават устойчивостта на развиващия се организъм срещу външни неблагоприятни фактори.

Така комбинирани, съставките в Самбукус нигра имат отличен синергичен ефект, тъй като взаимно подсилват действието си.

Самбукус нигра за деца насърчава производството на цитокини, които стимулират дейността на имунната система и проявява антибиотичен и противовирусен ефект. Подобрява обмяната на веществата и съдейства за ускоряване процеса на възстановяване при боледуване. При продължителен прием осезаемо повлиява състоянието на дихателната система и намалява риска от заболявания на дихателните пътища.

Самбукус нигра е подходящ за профилактика и допълваща терапия при бактериални и вирусни инфекции, включително инфекции на горните и долните дихателни пътища, простуда, бронхит и др.

Дозировка:

За ежедневна употреба: деца от  1-6 год.- 1ч.л.(5ml)дневно, деца от 7-12 год. – 2 ч.л. (10ml) дневно. За интензивна употреба: деца от  1-6 год.- от 1 до 2 ч.л (5-10ml), два пъти дневно; деца  от 7-12 год.- от 2 до 3 ч.л.(10-15 ml),два пъти дневно.

Не съдържа алкохол и глутен

 

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, Вие имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.
Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;
- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;
- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка,
която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС.
При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Сподели