Подробно търсене

САМБУКУС ГЪМИ ЗА ДЕЦА 25 МГ ЖЕЛИРАНИ ТБ Х 60 НЕЙЧЪРС УЕЙ | NATURAL WAY

Кат. номер 80947

Кратко описание
Nature's Way Sambucus Elderberry Gummies for Kids е хранителна добавка, специално разработена за подкрепа имунитета на деца.
Производител
НЕЙЧЪРС УЕЙ
Марка НЕЙЧЪРС УЕЙ
0 от 5
34,99 лв.
Запази в любими

Описание

Nature's Way Sambucus Elderberry Gummies for Kids е хранителна добавка, специално разработена за подкрепа имунитета на деца. Съдържа тройна имунна смес от бъз, витамин С и цинк, които подпомагат имунната система.

 

Действие:

Екстрактът от бъз на Нейчърс уей е тестван и оптимизиран за бионаличност и активност в организма. Плодовете на растението са обработени внимателно, без разтворители, за да се осигури максимална сила на флавоноидите. Самбукус Гъмис не съдържа изкуствени оцветители и аромати, а също така желатин и глутен.

 

Начин на употреба:

Деца на 2-3 години, да приемат по 1 желирана таблетка дневно.

Деца на 4-годишна възраст и по-големи, да приемат по 2 желирани таблетки дневно.

Инструктирайте детето да сдъвче таблетките изцяло, преди да ги погълне.

 

Състав:

Витамин С (аскорбинова киселина) 60 mg; Цинк (като цинков цитрат) 2,2 mg; Натрий 15 mg; Екстракт от черна боровинка (Sambucus nigra L.), стандартизиран за BioActives® от 1,6 грама премиум цвекло 50 mg

Помощни вещества: органичен тапиоков сироп, захарна тръстика, пектин, естествени аромати, лимонена киселина, натриев цитрат, растително масло (палмово и кокосово), пчелен восък

 

Опаковка: 60 желирани таблетки

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели