Подробно търсене

РЕНЕ ФЮРТЕРЕР | RENE FURTERER НАТУРИЯ СУХ ШАМПОАН 150МЛ

Кат. номер 31696

Кратко описание
Rene Furterer Naturia Dry Shampoo 150ml Naturia сух шампоан на Rene Furterer е иновативен продукт за нежно почистване Вашата коса без да се налага да я мокрите.
Производител
ПИЕР ФАБЪР
Марка РЕНЕ
0 от 5
21,39 лв.
Запази в любими

Описание

Rene Furterer Naturia Dry Shampoo 150ml Naturia сух шампоан на Rene Furterer е иновативен продукт за нежно почистване Вашата коса без да се налага да я мокрите. Той придава копринена нежност, ефирност и блясък на всеки кичур като абсорбира излишните мазнини, нечистотии и миризми. След неговата употреба косата е освежена и деликатно ароматизирана. Използвайте по всяко време и навсякъде.  Активни съставки:оризов и царевичен прах и глина на прах, които абсорбират мазнината и мръсотиите;оцветен железен оксид;етерични масла от мента, босилек и кимион за почистване и балансиране на скалпа.   Сухият шампоан Naturia не съдържа сулфати, парабени и натриев хлорид, което го прави безопасен и подходящ за честа употреба.  Начин на употреба: Naturia сух шампоан се нанася върху суха коса чрез впръскване от разстояние 10 см. Продуктът се втрива и се оставя да престои 2-3 минути, след което разтрийте скалпа си с хавлия и разрешете с гребен.  Опаковка: 150 мл        
Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели