Подробно търсене

РЕ-КОМФОРТ Х 6 $

Кат. номер 46715

Кратко описание
 РЕ-КОМФОРТ Х 6 НОБЕЛ   Ре-Комфорт съдържа бактериоцини.
Производител
НОБЕЛ ФАРМА ООД
Марка НОБЕЛ ФАРМ ОТС
0 от 5
6,99 лв.
Запази в любими

Описание

 РЕ-КОМФОРТ Х 6 НОБЕЛ

 

Ре-Комфорт съдържа бактериоцини.Бактериоцините са естествени вещества, които подпомагат поддържането на нормалната чревна микрофлора. Те имат специфично насачено действие към чревната микрофлора.Бактериоцините се получават от тиндализирани /топлинно обработени/ бактерии/.Бактериоцините се закрепват към стената на тънките черва на човека много бързо след приема им и по този начин повлияват добре нормалната чревна флора.Предназначение:Ре-Комфорт е подходящ за употреба при чести изпражнения с течно-кашава консистенция.Ре-Комфорт действа благоприятно за поддържане на нормалната консистенция на изпражненията.Ре-Комфорт допринася за намаляване броя на течно-кашавите изхождания.Ре-Комфорт спомага за поддържане физиологичния ритъм на червата.Ре-Комфорт действа благоприятно на храносмилателната система.Дневната доза /2 таблетки/ съдържа бактериоцини от:    Тиндализирани Lactobacilluc dcidophilus - 8 милиарда бактерии    Тиндализирани Lactobacilluc casei - 4 милиарда бактерии    Тиндализирани Streptococcus thermophilus - 4 милиарда бактерииСъдържа още: захар, стабилизатор /Е471/, плодов аромат

Начин на употреба: Приемайте в продължение на 3 дни. Първият ден сдъвчете 2 таблетки едновременно. Следващите 2 дни приемайте по 1 таблетки сутрин и вечер.За бебета и деца - стрийте таблетките и ги добавете в млякото или храната.Да не се превишава препоръчителната дневна доза.За възрастни, деца и бебета над 3 месечна възрастВажно! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява в оригиналната опаковка. Да се съхранява под 25 градуса. Не съдържа ГМО.

Опаковка: 6 дъвчащи таблетки.

Производител: Нобел Фарма ЕООД, България.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, Вие имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.
Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;
- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;
- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка,
която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС.
При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Сподели