Protefix Protect Gel, гел за първа помощ при афти и рани в областта на устната кухина 10мл.

Прод.код 53079 / Тегло 0.03 кг.

Марка ПРОТЕФИКС | PROTEFIX
Оценка на продукта
4.90 от 5 ( 51 оценки)
8,69 лв.
Запази в любими Запази в любими

Protefix Protect Gel от 10 мл. представлява гел за първа помощ при афти и рани в областта на устната кухина, който ефективно облекчава болката и спомага за бързото заздравяване. Протефикс Протект Гел е показан при възпаления на лигавицата на устата от носене на зъбни протези, шини и брекети.

 

Действие:

Гелът е особено ефективен в лечението на различни афти и рани, причинени от протезиране на зъбния апарат. Продукта образува защитен филм върху устната лигавица, който изолира засегнатата зона от химични и механични дразнения и по този начин способства нейното по-скоростно заздравяване. Той ефективно облекчава болката и подобрява устойчивостта срещу повторно нараняване. Протективният филм стимулира регенерацията на околните клетки, което подпомага заздравителния процес и увеличава устойчивостта на лигавицата.

 

Начин на употреба:

Изстискайте малко количество Протефикс Протект гел, приблизително колкото големината на грахово зърно и с помощта на чист памучен тампон или с пръст нанесете върху засегнатата зона от 3 до 4 пъти дневно, като леко масажирате. Постарайте се да разнесете образувания протективен филм, колкото е възможно равномерно, за максимално продължителен ефект. Изчакайте 15 мин. преди да приемате храна и течности. Не изплаквайте устата си веднага след прилагане на протективния гел.

 

Състав:

Активни съставки: Протефикс Протект Гел съдържа TGO (окислен глицерол триестер) – мастна субстанция от растителен произход с отлични покривни и защитни свойства.

 

Опаковка: 10мл

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах