Protefix, горна подложка фиксираща за зъбни протези х 30 броя

Прод.код 41013 / Тегло 0.07 кг.

Марка ПРОТЕФИКС | PROTEFIX
Оценка на продукта
4.75 от 5 ( 101 оценки)
5,49 лв.
Запази в любими Запази в любими

Протефикс® Фиксиращи подложки за горни и долни цели протези осигуряват стабилност на протезата при несъответствия между нея и челюстта. Предпазват лигавицата от нараняване. Протефикс® Фиксиращи подложки са изработени от специална фина и добре поносима за лигавицата тъкан, съдържаща натриев алгинат. Тази тъкан помага за по-силното прилепване на протезата, скоро след като бъде навлажнена.

 

Действие:

Доказано ефективни са в случаи, когато костната атрофия е силно изразена и алвеоларният гребен е много тесен или плосък.
В много случаи, когато нищо друго не помага, Протефикс® Фиксиращи подложки са последната надежда за сигурно прикрепяне на зъбните протези.

 

Начин на употреба:

Фиксиране на горна протеза.Изрежете подложката с ножици в зависимост от големината на протезата. Потопете подложката в хладка вода за около 10 секунди и оставете да се изцеди. Поставете подложката без значение от коя страна върху навлажнената протеза. Оставете 2 мм свободно място в страничните краища на протезата. Притиснете подложката с двата палеца /от средата навън/ за да прилепне плътно.

 

Състав:

Натриев алгинат, полипропиленови влакна, вискозни влакна.

 

Опаковка: 30 броя

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах