Подробно търсене

ПРАНАРОМ | PRANAROM КОМПЛЕКТ АРОМАПАР ЛОСИОН ПРОТИВ ВЪШКИ 30МЛ+ШАМПОАН 125МЛ И ГРЕБЕН

Кат. номер 53432

Кратко описание
ПРАНАРОМ КОМПЛЕКТ АРОМАПАР ЛОСИОН ПРОТИВ ВЪШКИ 30 мл.
Производител
ФЛОРЕСАНС ЕООД
Марка ПРАНАРОМ
0 от 5

Описание

ПРАНАРОМ КОМПЛЕКТ АРОМАПАР ЛОСИОН ПРОТИВ ВЪШКИ 30 мл. + ШАМПОАН 125 мл. + ГРЕБЕН

1. АРОМАПАР ЛОСИОН ПРОТИВ ВЪШКИ 30 мл.

Лосион против въшки, който щади и защитава скалпа с етерични масла - 100% чисти, 100% натурални, 100% пълноценни.  Без парабени и консерванти!  Дерматологично тестван.  Лесен за употреба.

Състав: Хидролат Лавандула, Етерични масла (З4%): Чаено дърво, Иланг-иланг, Лавандин, Евкалипт радиата, Карамфил, Дива мента, Мирта цинеол, Гръцки риган.

Съвети за употреба:

Употребата на тези продукти не е сложна, но изисква внимание.

Като защита:- 2 впръсквания от лосиона PRANAROM BIO PRANAPOUX върху чувствителните места (слепоочията и тила) сутрин, преди тръгване на училище.

За по-тежки случаи:- 12 впръсквания от лосиона PRANAROM BIO PRANAPOUX върху скалпа, в основата на косата, като защитавате очите- масажирайте добре, за да разпределите лосиона по целия скалп- косата трябва да изглежда мокра- оставете да подейства за 30 минути- измийте косата с шампоан AROMAPAR- разрешете старателно сухата вече коса с много фин гребен, потопен в хладък оцет- повторете този начин на прилагане след една седмица и така в продължение на 3 последователни седмициВ случай, че проблемът продължи, повторете същата операция в 3 последователни дни.

Предпазни мерки:

За да избегнете риск от алергия, напръскайте от лосиона в свивката на лакътя, оставете го сгънат няколко минути и ако няма зачервяване или щипане, както и друга реакция, може да сложите лосиона върху главата според инструкциите за употреба. В противен случай не използвайте продукта. Да се избягва допир с очите (в случай, че попадане в окото, изплакнете обилно с чиста вода). Да не се използва при деца под 30 месеца. Да не се използва по време на бременност и кърмене. Лосионът не се препоръчва в случай на респираторни проблеми. Да се държи далеч от малки деца. Да се използва само за външна употреба.

Съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място. 

Опаковка: 30 мл.

2. ШАМПОАН ПРОТИВ ВЪШКИ 125 мл. + ГРЕБЕНЧЕ

Шампоан против въшки. Без парабени, консерванти и оцветители. Дерматологично тестван. С приятен и свеж аромат. Защитава и щади скалпа. 100% чисти съставки. 100% натурална формула.

Състав: етерични масла (1 %): Иланг- Иланг, Чаено дърво, Лавандин, Дива мента, Евкалипт радиата, Гръцки риган, Мирта цинеол.

Производител: Pranarom International, Белгия.

Все още няма коментари за този продукт.
(Най-ниска 1, най-висока 5)

ПРОМЕНИ ДОСТАВКА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки до офис на територията на България. В гр. София поръчките се  доставят от Медея Логистик.

 

Условия за доставка с Медея Логистик:

- Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и тегло на пратката до 1,00 кг. –  БЕЗПЛАТНА. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и до 1,00кг. –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка без значение стойността на покупката над 1,00 кг. и до 100кг.  –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 

Условия за доставка до офис на Спиди:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,49 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 кг. до  2,00 кг. – 5,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до  4,99 кг. – 7,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до  12,00 кг. – 11,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 14,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до  29,99 кг. – 24,99 лева до офис на куриерската фирма. 

Условия за доставка до офис на Еконт:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 4,99 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 до 2,00 кг. – 6,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до 4,99 кг. – 8,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до 12,00 кг. – 13,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 16,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до 29,99 кг. – 29,99 лева до офис на куриерската фирма.

 

* Доставка на поръчки до адрес на клиента, с куриерски фирми Спиди и Еконт е за сметка на клиентите и се се изчислява по тарифа на съответната куриерска фирма.

* Цената за доставката, на поръчки направени извън територията на България е за сметка на клиента. Клиентът трябва да заплати сумата по банков път преди извършване на доставката.

* При недостатъчна наличност на заявените от Вас продукти, може да се получи кратко забавяне на доставката. В този случай, клиентът се уведомява от служител на онлайн аптека Медея чрез обаждане по телефона или e-mail.

 

Сподели