Philips OneBlade уред за оформяне на брада х 1 брой + слушалки

Прод.код 85683 / Тегло 0.30 кг.

Марка
ФИЛИПС | PHILIPS
Оценка на продукта
64,29 лв.
Запази в любими Запази в любими

Philips OneBlade разполага с революционна технология, предназначена за оформяне на брадата и окосмяването по тялото. Тя може да подстригва, оформя и бръсне косми с всякаква дължина. Нейната двойна система за защита – плъзгащо се покритие, съчетано със заоблени краища – прави бръсненето лесно и комфортно. В същото време неговата технология за бръснене разполага с бързо движещи се ножчета (200 x в секунда), така че е ефективен – дори при дълги косми. 

Подстрижете се

Подстрижете брадата си с един от 3-те гребена за набола брада (1, 3 и 5 мм) и тялото си с гребена за тяло (3 мм) във всяка посока. 

Оформяйте

Създавайте прецизни ръбове с двустранното ножче. Можете да бръснете във всяка посока, за да имате чудесна видимост и да виждате всяко косъмче, което отрязвате. Бързо и лесно оформяте стила си за секунди!

Кабелни слушалки за поставяне в ухото 

TAE1105BK/00

Вашата музика, вашият цвят

Тези кабелни слушалки за поставяне в ушите ви позволяват да се наслаждавате на любимата си музика, докато показвате стила си. Получавате ударни баси, смел външен вид и удобно прилягане в ухото. Имате нужда да използвате гласовия асистент на телефона си? Просто натиснете вграденото дистанционно управление.

Вашата музика, вашият цвят

8,6 мм мембрани/затворен гръб

Динамичен бас. Чист звук

Какво е животът в движение без любимите ви песни? Тези слушалки предоставят динамични баси от мощни 8,6 мм неодимови мембрани и са оборудвани с позлатен съединител.

Наслаждавайте се на музиката си в истински комфорт

Ергономичен акустичен улей и три размера заменяеми гумени капаци за микрокапсули позволяват удобно прилягане в ушите. Насладете се на всяка една секунда от песните, които обичате.

Вградено дистанционно управление. Превключване между списък за изпълнение и обаждания

Отговорете на обаждане и поставете списъка за изпълнение, без да докосвате смартфона си. Това е чудесно, ако басите тепърва ще стартират и не искате да пропуснете най-добрата част от песента.

Технически данни

  • Звук
  • Акустична система-Затворена
  • Тип магнит-Неодимов
  • Максимална входяща мощност -10 mW
  • Честотен обхват-20 – 20 000  Hz
  • Импеданс-16  ома
  • Диаметър на високоговорителя-8,6  мм
  • Чувствителност-102 dB при 1 kHz

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах