Pampers Active Baby RP №3 Бебешки еднократни пелени 6-10кг х 20 броя

Прод.код 16453 / Тегло 0.49 кг.

Марка ПАМПЕРС | PAMPERS
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 72 оценки)
7,99 лв.
Запази в любими Запази в любими

Пелените за безгрижен бебешки сън и лекота на движенията, заключват надежно и сигурно влагата и предпазват кожата на бебето от раздразнения до 12 часа.

 

Действие:

Технологията с 3те абсорбиращи каналчета, разпределят влагата равномерно във вътрешността на пелената, а абсорбиращите микроперли я задържат далеч от кожата на бебето. Абсорбцията в канала става чрез микрогранули, които абсорбират 30 пъти по-голямо количество течност в сравнение с теглото си. Меки като памук, горния слой на пелената остава винаги сухa и осигурява спокойния сън на бебето през ноща. С гъвкави ленти, пелените се фиксират лесно и бързо за допълнителна защита срещу протичане.

 

Начин на употреба:

С добре измити и подсушени ръце отворете нов памперс и поставете задната му част (1/2 от всяка страна). Едната страна трябва да излезе до кръста на бебето. Издърпайте предната половина на памперса до коремчето на бебето. Ако бебето е новородено избягвайте да докосвате пъпчето с памперса. Това може да стане едва след като пъпната връв изсъхне и падне. Уверете се, че пелената е поставена достатъчно широко. Залепете лепенките от двете страни.

 

Опаковка: 20бр.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!