Подробно търсене

ПАМПЕРС БАНСКИ СР №5 ДЖУНИЪР Х 10

Кат. номер 80085

5%
Кратко описание
От хигиенни съображения в повечето басейни се изисква децата да са с подходящо облекло - традиционните бански не предпазват достатъчно добре, обикновените пелени се просмукват с вода инатежават.
Производител
ПРОКТЪР ЕНД ГЕМБЪЛ
Марка ПАМПЕРС | PAMPERS
0 от 5

Regular Price: 11,29 лв.

Special Price 10,69 лв.

Валидна до 31.08.2018

Описание

От хигиенни съображения в повечето басейни се изисква децата да са с подходящо облекло - традиционните бански не предпазват достатъчно добре, обикновените пелени се просмукват с вода инатежават. Леките и удобни бански гащички от серията "Splashers"са перфектната алтернатива. Имат еластични маншети около крачетата, които не позволяват изтичането на твърди частици, а сърцевината им не сераздува във вода. Еластични са по цялата обиколка на кръста, за да пасват по тялото като обикновен бански. Гащичките за плуване  са меки, гъвкави и удобни за игра и къпане, тяхната форма осигурява удобство и свобода на движението.

-за еднократна употреба;

- еластични са по цялата обиколка на кръста, което ги прави лесни за обуване и събуване;

- не се раздуват във вода.

 

Опаковка:10 бр

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, имате възможност да изберете кои куриерски услуги да ползвате. Аптека Медея работи със Спиди и Еконт, като доставката на продукти под 1 кв. е 3,90 лв. до всяка точка в България. Ако поръчате продукти над 40 лв, предлагаме безплатна доставка. Освен това, може да изберете да вземете продукт от близка до Вас аптека. При завършване на процеса по пазаруване просто изберете опцията "На място в аптека" и след това посочете в коя аптека желаете да вземете Вашите продукти.

Сподели

Други продукти от ПРОКТЪР ЕНД ГЕМБЪЛ