Пайлекс при разширени вени, хемороиди, 40 таблетки, Himalaya

Прод.код 7568 / Тегло 0.03 кг.

Марка ХИМАЛАЯ | HIMALAYA
Оценка на продукта
4.25 от 5 ( 4 оценки)
2,49 лв.
Запази в любими Запази в любими

При хемороиди и разширени вени

Таблетките и кремът Пайлекс се използват съвместно и повлияват благоприятно съдовите стени при всички видове венозни застои (стази) и особено при хемороиди и повърхностни тромбофлебити, варикоцеле, варикозно разширение на вените. При хемороиди, анални фисури и фистули, проктит. Спомага за облекчаване на болката и ускоряване на оздравителния процес. Регулира дейността на стомашночревния тракт като спомага за редовното изпразване на червата. Съдържа Амла – растение, което е най-богат природен източник на витамин С и съдейства за контролиране на кървенето. Пайлекс допринася за свиването на бучковите маси, за спиране на кървенето и сърбежа, както и за облекчаване на болката. Намалява риска от запек. Повлиява благоприятно дейността на черния дроб като спомага за намаляване на застоя на кръв в черния дроб и порталното налягане. За най-добри резултати, комбинирайте с Пайлекс крем.

ПОКАЗАНИЯ: Използва се ефективно при всички видове венозни застои и особено при хемороиди и повърхностни тромбофлебити, варикоцеле, варикозно разширение на вените. При хемороиди анални фисури и фистули, проктит. Това е мощен антивъзпалителен продукт.

СЪСТАВ: Balsamodendron mukul 0.13 g, Shilajeet 16 mg, Melia asadirachta seeds 7 mg, Terminalia chebula 16 mg, Cassia fistula 16 mg, Phylanthus emblica 16 mg, Beberis aristata 32 mg, Bauhinia variegata 16 mg, Mesua ferrea 3 mg.

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: По 2-3 таблетки 3 пъти дневно след хранене, за срок от 1 седмица, след което по 2 таблетки 2 пъти дневно за 4 до 6 седмици.

ОПАКОВКА: 40 таблетки.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах