Подробно търсене

ОСТЕОКЕР Х 30 ВИТАБИОТИКС | VITABIOTICS

Кат. номер 34540

Кратко описание
Уникална добавка за поддържане на Здрави Очи и Добро Зрение   Препоръчана от водещи оптометрици и специалисти по опазване здравето на очите в Обединеното кралство.
Производител
ВИТАБИОТИКС
Марка ВИТАБИОТИКС
0 от 5
9,99 лв.
Запази в любими

Описание

Уникална добавка за поддържане на Здрави Очи и Добро Зрение

 

Препоръчана от водещи оптометрици и специалисти по опазване здравето на очите в Обединеното кралство. Спомага за запазване на нормалната влажност на очите, идеална за носещите лещи или работещите дълго време на компютър. Всяка таблета съдържа антиоксидантни добавки като естествени каратеноиди, винамин С и биофлаваноиди, които помагат при поддържането на здравето на ретината и лещите на очите.

 

Тествана в клинични условия

Visionace® е създаден използвайки последните научни изследвания в областта на добавките и здравето на очите. Това е единствената на пазара във Великобритания, а и в България добавка за очи, която да е била тествана някога в публикувани двойно- сляпо проучване и да е било тема на докторски защити. По време на плацебо- контролирано проведено проучване във Факултета по наука за зрението към Каледонския ниверситет в Глазгоу се установява, че употребата наVisionace® „води до подобрение на общото конюнктивно здраве (предна мембрана на окото).  Това означава, че едновремнно с осигуряване на антиоксидантиза дългосрочна защита на лищите и ретината, Visionace® е уникален, защото може да поддържа здрави очите и в краткосрочни планове.

 

Професор Суди Пател, който е провеждал изследването казва: "Резултатите сочат, че формулата може да повиши влажността на окото, както и при ползващите контактни лещи и работещите дълрго време пред компютър. Затова е препоръчвам на своите клиенти приемането на Visionace®."

 

Visionace® се препоръчва от водещи оптометрици и специалисти по опазване на здравето във Великобритания.

Напредничава пълноценна формула

Visionace® може да се използва и от вегитарианци и включва въ всебе си естествени лутеинови естери, които последните изследвания показват, че подържат здравето на очите през целия живот на човек. Продукта набавя и достатъчно ниво от антиоксиданти, биофлавонаиди и естествени каратеноиди като зексантин, които са важни за ретината и лещите на очите. Минерали като селен и цинк също са включени във формулата, необходими за изграждането и функционирането на множество очни ензими.

Нежен към стомаха Бавноразтворими Подходящи за вегитарианци

 

Идеални за хората носещи контактни лещи

Тъй като Visionace® може да помогне за поддържане на нормалната влажност на очите той е идеален за носещите лещи или тези, които работят дълго време пред компютър. Формулата подпомага тази обалст по два начина. На първо място антиоксидантите като витамин А, С и Е са необходими при производствато на слазна течност и спомагат имунната система да поддържа здравето на конюктивата, меката тъкан около очите. На второ място магнезия и цинка ка важни елементи като съставки използвани от организма за поддържане здравето на очните тъкани.

 

Възрастта и очите

Антиоксидантните добавки като витамин С, Е и естествените каратеноиди също помагат при предпазване от оксидативен стрес, който е основен механизъм при стареенето на очните тъкани. Ретината и лещите са подложени на риск от свободните радикали в организма. Те се произвеждат от множество фактори включително слънчевата светлина, цигарения дим и алкохола. С годините нашия вътрешен блокиращ механизъм срещу тяхното вредно действие отслабва. Това при по- малка част от хората води до бързо състаряване на макулата, частта от ретината отговорна за детайлното зрение. Остаряването на очните лещи също е свързано с действието на свободните радикали. Антиоксидантите съдържащи се в Visionace® предпазват от оксидацията и помагат за по- дългото поддържане на здравите очи и доброто зрение.

 

Пълна подкрепа на здравето на очите

Формелата на Visionace® съдържа голям спектър от минерали необходими за здравето н аочите включително антиоксиданти и цинк. Цинка е важен за естествената пигментация на очите и ретината има една от високите концентрации на елемента в организма на човек. Витамините от гамата В комплекс са важни за поддържане на работата на оптичния нерв, йода е важен за функцията на окото и очната влажност и не на последно място боровинката е мощен антиоксидант помагащ на микроциркулацията и здравето на лещите.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, Вие имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.
Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;
- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;
- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка,
която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС.
При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Сподели