Подробно търсене

ОРАЛ Б | ORAL-B ЕЛ ЧЕТКА D12 ФРОУЗЪН 01.00216

Кат. номер 74496

25%
Кратко описание
    за деца Oral-B е украсена с героите от , които са колкото очарователни, толкова й забавни.
Производител
ПРОКТЪР ЕНД ГЕМБЪЛ
Марка ОРАЛ Б
0 от 5

Regular Price: 47,99 лв.

Special Price 35,99 лв.

Валидна до 31.01.2019
Запази в любими

Описание

    за деца Oral-B е украсена с героите от , които са колкото очарователни, толкова й забавни. Тя е предназначена да даде  на децата едно по-добро почистване на устната кухина. Електрическата четка е съставена от ултра-меки косъмчета. В допълнение, е съвместима с приложението на „Време за Магии“. Изтеглянето на това приложение ще помогнете на децата ви да почистват зъбите си в продължение на  две минути, както препоръчват зъболекари, и  ги насърчава да привикнат към навиците за устна хигиена, които ще продължат през целия им живот.

    Електрически Oral-B с героите от Замръзналото кралство извършва трептеливи и кръгови движения за цялостно почистване: Вашите деца се забавляват, подобрявайки ежедневните си грижи за устната кухина.

    Въртящата се четката има изключително меки косъмчета, за да има вашето дете чисти зъби, учейки се на добра устна хигиена. Идеален за деца на три и повече години, дизайнът й е напълно подходящ за малки усти, което им предлага внимателно и ефективно почистване.

    Акумулаторна батерия за услеснение се намира в дръжката и само с едно натискане на бутона тя започва да работи. Батерията издъра пет дни само с едно зареждане.

    Открийте тайните за използването на електрическата четка с проложението на Disney MagicTimer: това е  иновативен начин да  помогнете на децата ви да мият зъбите си по-дълго. Просто купувате продукт на Oral-B, изтегляте си  приложението MagicTimer  и сканирате продукта с помощта на вашето устройство, за да видите как героите оживяват. Докато детето ви си мие зъбите, една тайна картинка се разкрива. Колкото повече време то си мие зъбите, толкова по-голяма част от картинката се появява. Децата получават виртуални награди, ако мият зъбите си по-често чрез приложението MagicTimer: начин за насърчаване за добра устна хигиена. Използвайте календара на приложението, който ще ви помогне да следите напредъка си.

 

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, Вие имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.
Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;
- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;
- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка,
която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС.
При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Сподели

Други продукти от ПРОКТЪР ЕНД ГЕМБЪЛ