Подробно търсене

ОРАЛ Б | ORAL-B ЕЛ ЧЕТКА D12 ФРОУЗЪН 01.00216

Кат. номер 74496

25%
Кратко описание
    за деца Oral-B е украсена с героите от , които са колкото очарователни, толкова й забавни.
Производител
ПРОКТЪР ЕНД ГЕМБЪЛ
Марка ОРАЛ Б
0 от 5

Regular Price: 47,99 лв.

Special Price 35,99 лв.

Валидна до 31.03.2019
Запази в любими

Описание

    за деца Oral-B е украсена с героите от , които са колкото очарователни, толкова й забавни. Тя е предназначена да даде  на децата едно по-добро почистване на устната кухина. Електрическата четка е съставена от ултра-меки косъмчета. В допълнение, е съвместима с приложението на „Време за Магии“. Изтеглянето на това приложение ще помогнете на децата ви да почистват зъбите си в продължение на  две минути, както препоръчват зъболекари, и  ги насърчава да привикнат към навиците за устна хигиена, които ще продължат през целия им живот.

    Електрически Oral-B с героите от Замръзналото кралство извършва трептеливи и кръгови движения за цялостно почистване: Вашите деца се забавляват, подобрявайки ежедневните си грижи за устната кухина.

    Въртящата се четката има изключително меки косъмчета, за да има вашето дете чисти зъби, учейки се на добра устна хигиена. Идеален за деца на три и повече години, дизайнът й е напълно подходящ за малки усти, което им предлага внимателно и ефективно почистване.

    Акумулаторна батерия за услеснение се намира в дръжката и само с едно натискане на бутона тя започва да работи. Батерията издъра пет дни само с едно зареждане.

    Открийте тайните за използването на електрическата четка с проложението на Disney MagicTimer: това е  иновативен начин да  помогнете на децата ви да мият зъбите си по-дълго. Просто купувате продукт на Oral-B, изтегляте си  приложението MagicTimer  и сканирате продукта с помощта на вашето устройство, за да видите как героите оживяват. Докато детето ви си мие зъбите, една тайна картинка се разкрива. Колкото повече време то си мие зъбите, толкова по-голяма част от картинката се появява. Децата получават виртуални награди, ако мият зъбите си по-често чрез приложението MagicTimer: начин за насърчаване за добра устна хигиена. Използвайте календара на приложението, който ще ви помогне да следите напредъка си.

 

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели

Други продукти от ПРОКТЪР ЕНД ГЕМБЪЛ

ПАНТЕН | PANTENE БАЛСАМ ПРОТИВ КОСОПАД 200МЛ 32%

Regular Price: 6,19 лв.

Special Price 4,19 лв.

Валидна до 31.03.2019
ПАНТЕН | PANTENE БАЛСАМ ПРОТИВ КОСОПАД 200МЛ Купи
ПАМПЕРС | PAMPERS ГАЩИ ПРЕМИУМ VP №5 Х 40 ^ 10%

Regular Price: 30,49 лв.

Special Price 27,44 лв.

Валидна до 31.03.2019
ПАМПЕРС | PAMPERS ГАЩИ ПРЕМИУМ VP №5 Х 40 ^ Купи
БЛЕНДАМЕД | BLENDAMED ПАСТА ЗА ЗЪБИ КЪМПЛИЙТ ПРОТЕКТ ОРИДЖИНЪЛ 100МЛ 25%

Regular Price: 4,49 лв.

Special Price 3,37 лв.

Валидна до 31.03.2019
БЛЕНДАМЕД | BLENDAMED ПАСТА ЗА ЗЪБИ КЪМПЛИЙТ ПРОТЕКТ ОРИДЖИНЪЛ 100МЛ Купи