Подробно търсене

ОРАЛ Б | ORAL-B ЕЛ ЧЕТКА D12 ФРОУЗЪН 01.00216

Кат. номер 74496

29%
Кратко описание
    за деца Oral-B е украсена с героите от , които са колкото очарователни, толкова й забавни.
Производител
ПРОКТЪР ЕНД ГЕМБЪЛ
Марка ОРАЛ Б
0 от 5

Regular Price: 47,99 лв.

Special Price 33,99 лв.

Валидна до 31.07.2019
Запази в любими

Описание

    за деца Oral-B е украсена с героите от , които са колкото очарователни, толкова й забавни. Тя е предназначена да даде  на децата едно по-добро почистване на устната кухина. Електрическата четка е съставена от ултра-меки косъмчета. В допълнение, е съвместима с приложението на „Време за Магии“. Изтеглянето на това приложение ще помогнете на децата ви да почистват зъбите си в продължение на  две минути, както препоръчват зъболекари, и  ги насърчава да привикнат към навиците за устна хигиена, които ще продължат през целия им живот.

    Електрически Oral-B с героите от Замръзналото кралство извършва трептеливи и кръгови движения за цялостно почистване: Вашите деца се забавляват, подобрявайки ежедневните си грижи за устната кухина.

    Въртящата се четката има изключително меки косъмчета, за да има вашето дете чисти зъби, учейки се на добра устна хигиена. Идеален за деца на три и повече години, дизайнът й е напълно подходящ за малки усти, което им предлага внимателно и ефективно почистване.

    Акумулаторна батерия за услеснение се намира в дръжката и само с едно натискане на бутона тя започва да работи. Батерията издъра пет дни само с едно зареждане.

    Открийте тайните за използването на електрическата четка с проложението на Disney MagicTimer: това е  иновативен начин да  помогнете на децата ви да мият зъбите си по-дълго. Просто купувате продукт на Oral-B, изтегляте си  приложението MagicTimer  и сканирате продукта с помощта на вашето устройство, за да видите как героите оживяват. Докато детето ви си мие зъбите, една тайна картинка се разкрива. Колкото повече време то си мие зъбите, толкова по-голяма част от картинката се появява. Децата получават виртуални награди, ако мият зъбите си по-често чрез приложението MagicTimer: начин за насърчаване за добра устна хигиена. Използвайте календара на приложението, който ще ви помогне да следите напредъка си.

 

Все още няма коментари за този продукт.
(Най-ниска 1, най-висока 5)

ПРОМЕНИ ДОСТАВКА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки до офис на територията на България. В гр. София поръчките се  доставят от Медея Логистик.

 

Условия за доставка с Медея Логистик:

- Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и тегло на пратката до 100 кг. –  БЕЗПЛАТНА. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и до 100кг. –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 

Условия за доставка до офис на Спиди:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,49 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 кг. до  2,00 кг. – 5,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до  4,99 кг. – 7,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до  12,00 кг. – 11,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 14,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до  29,99 кг. – 24,99 лева до офис на куриерската фирма. 

Условия за доставка до офис на Еконт:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 4,99 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 до 2,00 кг. – 6,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до 4,99 кг. – 8,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до 12,00 кг. – 13,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 16,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до 29,99 кг. – 29,99 лева до офис на куриерската фирма.

 

* Доставка на поръчки до адрес на клиента, с куриерски фирми Спиди и Еконт е за сметка на клиентите и се се изчислява по тарифа на съответната куриерска фирма.

* Цената за доставката, на поръчки направени извън територията на България е за сметка на клиента. Клиентът трябва да заплати сумата по банков път преди извършване на доставката.

* При недостатъчна наличност на заявените от Вас продукти, може да се получи кратко забавяне на доставката. В този случай, клиентът се уведомява от служител на онлайн аптека Медея чрез обаждане по телефона или e-mail.

 

Сподели