Подробно търсене

ОМНИСТРИП ЛЕНТИЧКИ 6/76ММ Х 3БР ХАРТМАН

Кат. номер 80098

Кратко описание
Omnistrip представлява стерилна лента в телесен цвят размер 6 mm x 76 mm.
Производител
ХАРТМАН
Марка ХАРТМАН
0 от 5

Описание

Omnistrip представлява стерилна лента в телесен цвят размер 6 mm x 76 mm., изработена от нетъкан текстил и покрита с хипоалергично полиакрилатно лепило за безшевно затваряне на рани.

 

Дейсвие:

Лентата е със заоблени краища, изключително водо- и въздухопропускливи; прикрепя се надеждно върху кожата, не позволява мацерация, отстранява се безболезнено и без никакви остатъци. Подходяща е за хирургични срезове и атравматично затваряне на малки рани (първично заздравяване на рани). Може, също така, да облекчи напрежението по краищата на рани, затворени с щипки или шев, и да се използва след отстраняването им за стабилизиране на пресния белег.

 

Начин на употреба:

Почистете старателно мястото около раната и се уверете, че краищата на раната са сухи. Преди прилагането на Omnistrip не поставяйте допълнителни подсилващи лепенки по кожата. Махнете предпазните листчета хартия като поставите единия край на Omnistrip под прав ъгъл към краищата на раната и я притиснете към тях. Краищата на раната се прибират плътно, а свободният край на лепенката се притиска добре. Първата лепенка винаги се поставя върху средата на раната. Порезните рани се покриват с допълнителни паралелно поставени стерилни лепенки. Разстоянието между отделните лепенки трябва да е приблизително 3 мм, за да може секретът от раната да изтича свободно. При поставянето на допълнителни лепенки кожата трябва да бъде суха. Поставянето на лепенките на кръст се препоръчва само върху стави или на части от тялото, които се изложени на повече разтягания и разпъвания. При отстраняването на Omnistrip дърпайте двата края на стерилната лепенка в посока към раната, след което внимателно ги вдигнете от раната.

 

Опаковка: 3 броя, размер 6 mm x 76 mm.

Все още няма коментари за този продукт.
(Най-ниска 1, най-висока 5)

ПРОМЕНИ ДОСТАВКА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки до офис на територията на България. В гр. София поръчките се  доставят от Медея Логистик.

 

Условия за доставка с Медея Логистик:

- Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и тегло на пратката до 1,00 кг. –  БЕЗПЛАТНА. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и до 1,00кг. –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка без значение стойността на покупката над 1,00 кг. и до 100кг.  –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 

Условия за доставка до офис на Спиди:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,49 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 кг. до  2,00 кг. – 5,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до  4,99 кг. – 7,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до  12,00 кг. – 11,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 14,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до  29,99 кг. – 24,99 лева до офис на куриерската фирма. 

Условия за доставка до офис на Еконт:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 4,99 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 до 2,00 кг. – 6,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до 4,99 кг. – 8,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до 12,00 кг. – 13,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 16,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до 29,99 кг. – 29,99 лева до офис на куриерската фирма.

 

* Доставка на поръчки до адрес на клиента, с куриерски фирми Спиди и Еконт е за сметка на клиентите и се се изчислява по тарифа на съответната куриерска фирма.

* Цената за доставката, на поръчки направени извън територията на България е за сметка на клиента. Клиентът трябва да заплати сумата по банков път преди извършване на доставката.

* При недостатъчна наличност на заявените от Вас продукти, може да се получи кратко забавяне на доставката. В този случай, клиентът се уведомява от служител на онлайн аптека Медея чрез обаждане по телефона или e-mail.

 

Сподели