Подробно търсене

ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО КИДС ДЪВЧАЩИ КАПС Х 30 ВИТАГОЛД | VITAGOLD

Кат. номер 82362

Кратко описание
Витаголд / Vitagold Омега 3 Рибено Масло Дъвчащи Капсули Кидс– засилва имунитета, подкрепя когнитивните функции и спомага за нормалното зрение– 30бр.
Марка ВИТАГОЛД
0 от 5
26,79 лв.
Запази в любими

Описание

Витаголд / Vitagold Омега 3 Рибено Масло Дъвчащи Капсули Кидс– засилва имунитета, подкрепя когнитивните функции и спомага за нормалното зрение– 30бр.

Невероятната формула на хранителната добавка Омега 3 Кидс е специално разработена за деца над 3 години. Капсулите имат приятен плодов вкус (тути фрути), любим на всички дечица. Ненаситените мастни киселини се наричат още есенциални (незаменими), защото не могат да се получат в организма от други вещества. Редовният прием на дъвчащите капсули Омега 3 Кидс, съдържащи полиненаситени мастни киселини, е изключително важен за децата. Те участват в много важни биохимични процеси и оказват благоприятно въздействие върху голям брой органи и системи в тялото. Активните съставки съдържащи се в продукта са:

● BioPureDHA- висококачествено рибено масло без мирис, преработено по специален начин и пречистено на 100% от тежки метали. Извлича се от риба тон. То е богато е на омега ненаситени мастни киселини, включително полезните докозахексаенова (DHA) и ейкозапентаенова киселина (EPA).

1. Докозахексаеновата киселина (DHA) е една от най-застъпените мастни киселини в мозъка, която поддържа нормалната структура и функции на нервната система и влияе благоприятно върху зрението.

2. Ейкозапентаеновата киселина е също много важна за нормалното развитие на детския организъм. Тя подпомага когнитивните функции, емоционалното, поведенческо и социално развитие, както и способностите за учене и концентрация.

В Омега 3 Кидс DHA и EPA са в оптимално съотношение и баланс. Те действат благоприятно през всички периоди на развитие на детския организъм. В допълнение пренаталният прием на DHA подобрява функционирането на нервната система на плода, което прави продукта подходящ за прием по време на бременност.

● Витамин Е- мастноразтворим антиоксидант, който се среща в тъканите. Той допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и влияе благоприятно върху клетъчната регенерация. Допълнителният прием на витамин Е подпомага абсорбцията на витамини и редица есенциални мастни киселини.

● Витамин D- един от най-важните витамини за развитието на детския организъм. Той поддържа здравето на костите и зъбите, както и нормалната функция на мускулите. Участва в процеса на делене на клетките и допринася за нормалното усвояване на калций и фосфор в организма. Жизнено важен е за детския имунитет.

Начин на употреба

Няма определена дневна доза.

● Препоръчително е децата да приемат от 1-2 дъвчащи капсули дневно.

При поява на нежелана реакция, употребата на продукта трябва да се прекрати.

Продуктът не е лекарствено средство!

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!

Съставки

 • BioPure DHA
 • Омега 3 ненаситени мастни киселини
 • Докозахексаенова киселина (DHA)
 • Ейкозапентаенова киселина (ЕРА)
 • Витамин Е (D-алфа-токоферол)
 • Витамин Д (холекалциферол)
Помощни вещества:
 • Аромат
 • Портокалово масло
 • Подсладител - сукралоза
 • Свински желатин
 • Глицерол
 • Модифицирана скорбяла
 • Пречистена вода
Все още няма коментари за този продукт.
(Най-ниска 1, най-висока 5)

ПРОМЕНИ ДОСТАВКА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки до офис на територията на България. В гр. София поръчките се  доставят от Медея Логистик.

 

Условия за доставка с Медея Логистик:

- Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и тегло на пратката до 1,00 кг. –  БЕЗПЛАТНА. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и до 1,00кг. –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка без значение стойността на покупката над 1,00 кг. и до 100кг.  –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 

Условия за доставка до офис на Спиди:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,49 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 кг. до  2,00 кг. – 5,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до  4,99 кг. – 7,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до  12,00 кг. – 11,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 14,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до  29,99 кг. – 24,99 лева до офис на куриерската фирма. 

Условия за доставка до офис на Еконт:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 4,99 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 до 2,00 кг. – 6,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до 4,99 кг. – 8,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до 12,00 кг. – 13,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 16,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до 29,99 кг. – 29,99 лева до офис на куриерската фирма.

 

* Доставка на поръчки до адрес на клиента, с куриерски фирми Спиди и Еконт е за сметка на клиентите и се се изчислява по тарифа на съответната куриерска фирма.

* Цената за доставката, на поръчки направени извън територията на България е за сметка на клиента. Клиентът трябва да заплати сумата по банков път преди извършване на доставката.

* При недостатъчна наличност на заявените от Вас продукти, може да се получи кратко забавяне на доставката. В този случай, клиентът се уведомява от служител на онлайн аптека Медея чрез обаждане по телефона или e-mail.

 

Сподели