Always Ultra Fresh Дамски превръзки, ДУО х 18 броя

Прод.код 28503 / Тегло 0.12 кг.

-14%
Марка ОЛУЕЙС | ALWAYS
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 82 оценки)

Regular Price: 4,99 лв.

Special Price 4,29 лв.

Запази в любими Запази в любими

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Имат специалната система, която превръща течността в гел и я задържа вътре в превръзката. Те осигуряват и допълнителна свежест, благодарение на няколкото капки специално разработен парфюм. Тази линия продукти на ALWAYS е вдъхновена от нежността и свежестта на лотосовия цвят, изразени и в нежните цветчета на опаковката. Проучвания сочат, че 10% от жените в Западна Европа предпочитат да използват ароматизирани дамски превръзки, защото наличието на парфюмна есенция подсилва усещането за свежест.

Линията ALWAYS ULTRA FRESH цели да предостави на всички дами освен необходимото удобство и сигурност по време на месечния им цикъл, също и усещането за свежест. Както дискретният парфюм, така и всички останали съставки на ALWAYS FRESH са внимателно анализирани по отношение на безопасността за потребителите. ароматизирани дамски превръзки, защото наличието на парфюмна есенция подсилва усещането за свежест.

Дерматологичните тестове потвърждават, че превръзките не предизвикват алергии и се понасят добре от кожата, което позволява да бъдат използвани и от потребители с чувствителна кожа. Качеството на продуктите ALWAYS е доказано през годините. ароматизирани дамски превръзки, защото наличието на парфюмна есенция подсилва усещането за свежест.

ОПАКОВКА: 18 броя.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!