Подробно търсене

ОДАБАН | ODABAN ПУДРА ЗА КРАКА И ОБУВКИ 50ГР

Кат. номер 72530

Кратко описание
ОДАБАН ПУДРА ЗА КРАКА И ОБУВКИ 50 гр.
Производител
ДОДИС
Марка ОДАБАН | ODABAN
0 от 5
30,29 лв.
Запази в любими

Описание

ОДАБАН ПУДРА ЗА КРАКА И ОБУВКИ 50 гр.

Потните и миризливи крака може да причинят такова неудобство, че страдащите от това често да се страхуват да свалят обувките си. Пудрата за крака и обувки ODABAN е един уникален ефективен продукт, който удивява с дълготрайния си ефект.ODABAN пудра елиминира дори и най-трудните и най-устойчивите миризми, дори и тези от по-стари и износени обувки. Тя оставя краката и обувките без миризми за период от 6 месеца.

Как действа:По принцип новосекретираната пот не мирише. Неприятната миризма се появява само когато се развият бактерии по кожата и обувките. Пудрата за крака и обувки ODABAN действа по два начина: чрез абсорбиране на потта, прахът първоначално помага за намаляване на размножаването на бактериите, чрез създаване на суха среда, където бактериите не виреят, а силните бактерицидни свойства на естествените съставки на продукта след това убиват останалите бактерии. Редовната употреба на пудрата за обувки в крайна сметка премахва всички бактерии, които евентуално са останали на бактерицидно ниво, което помага да запазите краката и обувките свежи и лишени от неприятни миризми в продължение на месеци.ODABAN пудра само премахва вредните бактерии тя не нарушава естествената защита на кожата на тялото.

Начин на употреба: С помощта на чаената лъжичка, приложена към продукта, поръсва една супена лъжица на прах в двете обувки в продължение на седем последователни дни или докато прахът се изразходва. Вашите крака и обувки сега ще бъдат без миризма за период до шест месеца. Всякакви други обувки, носени с прекъсвания, следва да се третират всеки път, когато се носят, докато прахът се изразходва.

Състав: Potassium Alum, Talc, Zinc Oxide, Zinc Undecylenate, Silica, Alcohol Denat., Macropiper Excelsum Leaf Extract, Leptospermum Scoparium Oil, Glycerin, Aqua, Gluconolactone, Sodium Benzoate.

Опаковка: 50 гр.

Производител: MDM Healthcare Ltd, Великобритания.

Все още няма коментари за този продукт.
(Най-ниска 1, най-висока 5)

ПРОМЕНИ ДОСТАВКА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки до офис на територията на България. В гр. София поръчките се  доставят от Медея Логистик.

 

Условия за доставка с Медея Логистик:

- Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и тегло на пратката до 1,00 кг. –  БЕЗПЛАТНА. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и до 1,00кг. –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка без значение стойността на покупката над 1,00 кг. и до 100кг.  –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 

Условия за доставка до офис на Спиди:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,49 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 кг. до  2,00 кг. – 5,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до  4,99 кг. – 7,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до  12,00 кг. – 11,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 14,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до  29,99 кг. – 24,99 лева до офис на куриерската фирма. 

Условия за доставка до офис на Еконт:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 4,99 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 до 2,00 кг. – 6,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до 4,99 кг. – 8,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до 12,00 кг. – 13,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 16,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до 29,99 кг. – 29,99 лева до офис на куриерската фирма.

 

* Доставка на поръчки до адрес на клиента, с куриерски фирми Спиди и Еконт е за сметка на клиентите и се се изчислява по тарифа на съответната куриерска фирма.

* Цената за доставката, на поръчки направени извън територията на България е за сметка на клиента. Клиентът трябва да заплати сумата по банков път преди извършване на доставката.

* При недостатъчна наличност на заявените от Вас продукти, може да се получи кратко забавяне на доставката. В този случай, клиентът се уведомява от служител на онлайн аптека Медея чрез обаждане по телефона или e-mail.

 

Сподели

Други продукти от ДОДИС