Подробно търсене

НИВЕА | NIVEA Q10 ПАУЪР КРЕМ НОЩЕН 50МЛ

Кат. номер 4112

Кратко описание
                                                  НИВЕА ВИЗАЖ Q10 НОЩЕН КРЕМ 50МЛ За да се редуцират бръчките и предотврати появата на нови, кожата се нуждае от постоянна регенерация в дълбоките й слоеве.
Производител
БАЙЕРСДОРФ
Марка НИВЕА
0 от 5
22,49 лв.
Запази в любими

Описание

                                                  НИВЕА ВИЗАЖ Q10 НОЩЕН КРЕМ 50МЛ

За да се редуцират бръчките и предотврати появата на нови, кожата се нуждае от постоянна регенерация в дълбоките й слоеве. За това тя има нужда от много енергия. С възрастта кожата губи способността си сама да произвежда необходимото количество енергия. В следствие на това, борбата с бръчките се затруднява.

Иновация от NIVEA VISAGE: Експертите от лабораториите на NIVEA разработиха уникален енергиен комплекс с Q10, разработен на базата на естествени съставки. Той активира енергийния метаболизъм и зарежда клетките с енергия за борбата с бръчките.

Бръчките са видимо редуцирани, а повторната им поява- предотвратена. На сутринта кожата е видимо по-гладка и свежа.

NIVEA VISAGE: Продукти, разработени на база на последните научни открития, високоефективни и в хармония с вашата кожа.

За да изглеждате и за да се чувствате красиви! Дерматологично доказана съвместимост с кожата. Предстоящо патентоване. Уникалният енергиен комплекс с Q10 прониква дълбоко в кожата и стимулира производството на енергия, за да подпомогне регенерирането на клетките в дълбоките слоеве на кожата. За да предотврати увреждането на клетките, той възстановява енергийните микро-депа на кожата и по този начин подпомага съхраняването на енергия за по-нататъшна борба с бръчките. Витамин A подпомага естествената регенерация на кожата през нощта.

Какво означава това за вашата кожа?

 Редовната употреба предотвратява появата на нови бръчки.  Само за 4 седмици, бръчките са видимо по-малко.  На сутринта кожата ви е мека, свежа и отпочинала.  Подходящ за всеки тип кожа.
Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели