Подробно търсене

НИВЕА | NIVEA ЛАК ЗА КОСА ЗА ОБЕМ ВОЛЮМ КЕЪР 250МЛ

Кат. номер 4279

20%
Кратко описание
Диамантите са най-добрия приятел на всяка жена! Лакът за коса с Care технология, която се активира от топлина, се грижи за запазването на диамантния блясък.
Производител
БАЙЕРСДОРФ
Марка НИВЕА
0 от 5

Regular Price: 6,59 лв.

Special Price 5,27 лв.

Валидна до 31.05.2019
Запази в любими

Описание

Диамантите са най-добрия приятел на всяка жена! Лакът за коса с Care технология, която се активира от топлина, се грижи за запазването на диамантния блясък. Също така заздравява косата и й придава двоен обем, защитавайки от топлинно увреждане: Пяна за коса NIVEA Diamond Volume Care. - Подхранва, без да изтощава косата и придава диамантен блясък - Заздравява косата и придава двойно повече обем - Защитава косата и улеснява разресването й КАК ДЕЙСТВА Придава на косата ултрасилна фиксация и обем Лесно се разресва Без остатъци За здрава коса и здрав скалп
Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели