Подробно търсене

НИВЕА | NIVEA ДУШ ПЯНА КРИЙМ СМУУТ 200МЛ

Кат. номер 77215

30%
Кратко описание
НИВЕА ДУШ ПЯНА КРИЙМ СМУУТ / NIVEA CREME SMOOTH NIVEA е подготвила нещо напълно ново и специално за теб! Изживяване и грижа под душа, които ще подобрят настроението ти през целия ден! Първата от NIVEA Душ пяна ще обгърне кожата ти в копринена прегръдка от главата до петите.
Производител
БАЙЕРСДОРФ
Марка НИВЕА
0 от 5

Regular Price: 6,09 лв.

Special Price 4,26 лв.

Валидна до 31.01.2019
Запази в любими

Описание

НИВЕА ДУШ ПЯНА КРИЙМ СМУУТ / NIVEA CREME SMOOTH NIVEA е подготвила нещо напълно ново и специално за теб! Изживяване и грижа под душа, които ще подобрят настроението ти през целия ден! Първата от NIVEA Душ пяна ще обгърне кожата ти в копринена прегръдка от главата до петите. Богатата пяна гали нежно кожата, като я хидратира в дълбочина, оставяйки дълготраен дискретен аромат и копринена мекота. По този начин времето под душа се превръща в онзи 1% на наслада от деня ти, който преобразява и останалите 99%. Едно прекрасно чувство, което ще промени начина, по който възприемаш ежедневния ритуал - с Душ пяната от NIVEA ще го превърнеш в твоя момент на копринено изкушение!
Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, Вие имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.
Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;
- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;
- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка,
която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС.
При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Сподели

Други продукти от БАЙЕРСДОРФ