Nivea Baby Clean & Soft Мокри кърпи х 63 броя

Прод.код 17097 / Тегло 0.25 кг.

Марка НИВЕА | NIVEA
Оценка на продукта
4.55 от 5 ( 94 оценки)
5,29 лв.
Запази в любими Запази в любими

Нежно почистват и незабавно успокояват стресираната и раздразнена бебешка кожа. Разработени специално за бебешка кожа, която има нужда от допълнителна грижа и защита по време на почистване. 

Нежно почистват и осигуряват незабавно облекчение и грижа за раздразнената кожа.

Само кърпичките на NIVEA Baby осигуряват изпитаните ползи и доказаната експертиза на специалистите в грижата за кожата на NIVEA Baby:

Без сапун
Без пенители
Без синтетични оцветители или алкохол
Разработени в сътрудничество с дерматолози и педиатри
Дерматологично доказана съвместимост с кожата

КАК ДЕЙСТВА

Специално разработени за бебешка кожа, която се нуждае от допълнителна грижа и защита по време на почистването. Напоени с нежен подхранващ крем с невен. Осигуряват незабавно облекчение от дискомфорта и пълно почистване на седалището на бебето, поддържат естественото ниво на pH на кожата.

Системата Clean & Soft® на NIVEA Baby със свръхмеки микрогъби е обогатена с естествен памук за особено нежно и ефикасно почистване. Поради патентованата мъхеста структура с микрогъби кърпичките са забележимо меки, плътни и здрави. Релефната структура на кърпичките е особено мека и все пак много ефективна при премахването на следи от урина и екскременти, като същевременно се грижи и защитава чувствителната бебешка кожа.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!