Подробно търсене

НИВЕА | NIVEA БАЛСАМ ЗА СУХА КОСА ИНТЕНС РИПЕЪР 200МЛ

Кат. номер 6931

23%
Кратко описание
Косата ви е суха, изтощена и я чувствате като слама? Тя се начупва и накъсва лесно? Искате косата ви да отново плътна и гладка? Използвайте възстановяващият балсам за суха и изтощена коса на Нивеа.
Производител
БАЙЕРСДОРФ
Марка НИВЕА
0 от 5

Regular Price: 5,69 лв.

Special Price 4,39 лв.

Валидна до 30.04.2019

Описание

Косата ви е суха, изтощена и я чувствате като слама? Тя се начупва и накъсва лесно? Искате косата ви да отново плътна и гладка? Използвайте възстановяващият балсам за суха и изтощена коса на Нивеа.

Действие:

Възстановява косата в дълбочина;

Прави я плътна и гладка;

Редуцира накъсването и начупването й;

Начин на употреба:

Нанесете на измита и влажна коса. Изчакайте да подейства и изплакнете.

Състав:

Вода, цетилов алкохол, миристилов алкохол, диметикон, стеаримидопропил диметиламин, хидролизиран кератин, хидролизирана коприна, масло от Персея Грасисама, масло от семена на орифена, оризанол, силиконов кватерниум-18, трифазен-12 -15 Парет-3, Коко Бетаин, Кокамидопропил Бетаин, Натриев хлорид, Млечна киселина, Лимонена киселина, Феноксиетанол, Калиев Сорбат, Етилхексилглицерин, Линалоол, Бутилфенил Метилпропионал, Гераниол, Бензилов алкохол, Парфюм.

Опаковка: 200мл.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели