Neorenal (Неоренал) 330мг х 30 таблетки, Neopharm

Прод.код 14217 / Тегло 0.03 кг.

Марка НЕОФАРМ | NEOPHARM
Оценка на продукта
4.70 от 5 ( 96 оценки)
13,29 лв.
Запази в любими Запази в любими

NEORENAL е съвременен препарат, който подкрепя функциите на бъбреците и отделителната система.

Бъбреци: Подпомага естествения процес на образуване на урина и допринася за ефикасното изчистване на бъбреците от отпадни метаболитни продукти, пикочна киселина и др. Препаратът съдържа и калиев нитрат, който допълнително засилва този процес. Ефектът е мек и ефективен, не дразни отделителната система и бъбреците и не нарушава водно-електролитния баланс на организма. 

Пикочни пътища: Поддържа пикочните пътища здрави като подпомага естественото им очистване с акта на уринирането. Допринася за поддържане на комфорта по хода на целия уринарен тракт (пикочен мехур, уретери и пикочен канал). Mоже да се приема продължително време (над 6 месеца) поради отличната поносимост и безвредност на препарата. 

Жлъчка: Благоприятства отичането на жлъчния сок. 

Кръвоносна система и кожа: Повлиява благоприятно кръвообращението в кожата и отвеждането на отпадни метаболити и течности от кожата и подкожието. Така в подкожната мастна тъкан се създават условия за по ефикасно изгаряне на мазнините. 

СЪСТАВ 

NEORENAL е препарат с растителен произход съдържащ стандартизиран екстракт от брезови листа и патентована комбинация от 3,5,7,3 ′,4 ′-penta-hydroxy-flavone и 3,7,3 ′,4 ′-tetra-hydroxy-flavone

Всяка таблетка NEORENAL съдържа 390 mg стандартизиран сух екстракт от брезови листа с 330 mg активни вещества, от които флавоноиди – 80 mg, тетрациклични тритерпени – 20 mg танини- 32 mg, бетулорентична киселина, калиев нитрат и други.

Neorenal е хранителна добавка.

ДОЗИРОВКА

Дозировката на препарата се определя според телесното тегло и тежестта на състоянието. В случай, че лекуващия лекар не е препоръчал друго, се приемат от 1 до 3 таблетки по три пъти на ден.

Ефектът на Neorenal се усилва при увеличен прием на течности поне 1,5 - 2 литра дневно.

СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ И ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

До сега не са известни странични ефекти на препарата и противопоказания за неговото приемане.

СЪХРАНЕНИЕ: 

Съхранявайте препарата при стайна температура на места недостъпни за деца. 

Съхранявайте NEORENAL в оригиналната опаковка. Не използвайте препарата след изтичане на годността му или ако целостта на опаковката му е нарушена.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах