Neopholic (Неофолик) 0,4мг х 90 таблетки, Neopharm

Прод.код 23004 / Тегло 0.02 кг.

Марка НЕОФАРМ | NEOPHARM
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 135 оценки)
5,19 лв.
Запази в любими Запази в любими

Неофолик/Neopholic таблетки – Този препарат няма претенциите да лекува, но приемането му осигурява задоволяването на дневните Ви нужди от фолиева киселина.

Neopholic са светложълти, опаковани в блистери по 30 броя таблетки, всяка от които съдържа 0.4 милиграма фолиева киселина. Фолиевата киселина е водноразтворим витамин (Витамин В9), който участва като коензим в биосинтеза на аминокиселините и базите на нуклеиновите киселини. Neopholic е хранителна добавка, предназначена за бременни жени в първия триместър. Жени планиращи бременност, както и за мъже и жени приемащи фолиева киселина от храната в доза, по-ниска от дневните нужди. Правилното и редовно приемане на Neopholic благоприятства нормалното протичане на бременността и в значителна степен намалява риска от развитието на spina bifida у новороденото, както и други вродени аномалии.

Начин на употреба

Дневната потребност на организма от фолиева киселина е 0.2 милиграма (200 микрограма).

При бременност тази потребност се увеличава. Дозата от 0.4 милиграма е утвърдена в световната практика като достатъчна дневна доза за компенсиране на увеличените потребности на бременната жена от фолиева киселина.

В случай, че Вашия лекар не е предписал друго, приемайте по 1 таблетка Neopholic дневно. Не пропускайте дневен прием

Превърнете приемането на Neopholic в част от дневния си режим. Дневният прием на Neopholic не бива да надвишава 2 таблетки.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!