0
Подробно търсене

НЕОДОРМ MR 233МГ Х 10 НЕОФАРМ

Кат. номер 72910

Кратко описание
НЕОДОРМ MR 10 таблетки НЕОФАРМI.
Производител
НЕОФАРМ
Марка НЕОФАРМ | NEOPHARM
0 от 5

Описание

НЕОДОРМ MR 10 таблетки НЕОФАРМ

I. ОПИСАНИЕВсяка таблетка NEODORM MR съдържа:

•  Мелатонин — 3 mg•  Л-теанин — 200 mg•  5-хидрокситриптофан (5-НТР) — 50mg•  15-фенил ГАМК — 50 mgПомощни вещества: микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, царевично нишесте, повидон, кросповидон, Еудражит™ (съполимер на акрилова и метакрилова киселина), филм с оцветители.

Мелатонинът е естественият хормон на съня, който регулира нормалния цикъл на заспиване и бодърстване. Тялото произвежда естествен мелатонин след залез слънце, за да подтикне организма към заспиване. С напредване на възрастта синтеза на мелатонин намалява. Допълнителният прием на мелатонин скъсява времето за заспиване и удължава общото време на сън. Спомага за намаляване на нощното безпокойство и чувството за умора, особено подходящ е за адаптирането на организма към часови разлики.5-хидрокситриптофанът (5-НТР) се превръща в серотонин, който повишава чувствителността на мозъка към мелатонин и увеличава неговата синтеза по време на сън. По отношение качеството на съня, ключовата роля е на серотонина. Той способства за възстановяването на нормалните физиологични фази на съня и осигурява тяхната оптимална продължителност. Удължава фазите на дълбок сън, без да увеличава общото време на съня. В резултат на това мозъкът се възстановява напълно и човек се събужда свеж и отпочинал.В-фенил ГАМК (бета фенил гама-аминомаслена киселина/ е невротрансмитер, който намалява нервната възбудимост тревожността и мускулния тонус, с което улеснява заспиването и спокойното протичане на съня.Л-теанинът е аминокиселина, която има успокояващ ефект, отпуска организма и намалява нервното напрежение преди създавайки благоприятни условия за по-бързо заспиване.Всяка таблетка NEODORM MR е произведена по специална технология, така че активните вещества се освобождават по различно време и достигат до мозъка в синхрон с физиологичните фази на съня, което допринася за бързо заспиване, качествен и отморяващ сън.NEODORM MR е хранителна добавка.II. ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕNEODORM MR подпомага бързото заспиване и нормалното протичане на физиологичните фази на съня, осигурява качествен и дълбок сън, без нощни събуждания, в резултат на което човек се събужда отпочинал и свеж.NEODORM MR не предизвиква сънливост и замаяност на следващия ден, не пречи на концентрацията и не е противопоказен шофиране и работа с машини.NEODORM MR не предизвиква пристрастяване или привикване и може да се приема за продължителен период от време.NEODORM MR е подходящ при справяне с часови разлики.III.    ДОЗИРОВКАВ случай, че Вашият лекар не е препоръчал друго, приемайте по 1 таблетка 30 минути преди лягане.IV.    СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ И ПРОТИВОПОКАЗАНИЯДосега не са известни странични ефекти на NEODORM MR.NEODORM MR не трябва да се приема от бременни, кърмещи жени и деца до 12 годишна възраст.V.    СЪХРАНЕНИЕСъхранявайте NEODORM MR в оригиналната опаковка при стайна температура на места недостъпни за деца.Не използвайте препарата след изтичане на годността му или ако целостта на опаковката е нарушена.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, Вие имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.
Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;
- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;
- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка,
която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС.
При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Сподели