Подробно търсене

НЕОДОРМ MR 233МГ Х 10 НЕОФАРМ

Кат. номер 72910

Кратко описание
НЕОДОРМ MR 10 таблетки НЕОФАРМI.
Производител
НЕОФАРМ
Марка НЕОФАРМ | NEOPHARM
0 от 5
5,19 лв.
Запази в любими

Описание

НЕОДОРМ MR 10 таблетки НЕОФАРМ

I. ОПИСАНИЕВсяка таблетка NEODORM MR съдържа:

•  Мелатонин — 3 mg•  Л-теанин — 200 mg•  5-хидрокситриптофан (5-НТР) — 50mg•  15-фенил ГАМК — 50 mgПомощни вещества: микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, царевично нишесте, повидон, кросповидон, Еудражит™ (съполимер на акрилова и метакрилова киселина), филм с оцветители.

Мелатонинът е естественият хормон на съня, който регулира нормалния цикъл на заспиване и бодърстване. Тялото произвежда естествен мелатонин след залез слънце, за да подтикне организма към заспиване. С напредване на възрастта синтеза на мелатонин намалява. Допълнителният прием на мелатонин скъсява времето за заспиване и удължава общото време на сън. Спомага за намаляване на нощното безпокойство и чувството за умора, особено подходящ е за адаптирането на организма към часови разлики.5-хидрокситриптофанът (5-НТР) се превръща в серотонин, който повишава чувствителността на мозъка към мелатонин и увеличава неговата синтеза по време на сън. По отношение качеството на съня, ключовата роля е на серотонина. Той способства за възстановяването на нормалните физиологични фази на съня и осигурява тяхната оптимална продължителност. Удължава фазите на дълбок сън, без да увеличава общото време на съня. В резултат на това мозъкът се възстановява напълно и човек се събужда свеж и отпочинал.В-фенил ГАМК (бета фенил гама-аминомаслена киселина/ е невротрансмитер, който намалява нервната възбудимост тревожността и мускулния тонус, с което улеснява заспиването и спокойното протичане на съня.Л-теанинът е аминокиселина, която има успокояващ ефект, отпуска организма и намалява нервното напрежение преди създавайки благоприятни условия за по-бързо заспиване.Всяка таблетка NEODORM MR е произведена по специална технология, така че активните вещества се освобождават по различно време и достигат до мозъка в синхрон с физиологичните фази на съня, което допринася за бързо заспиване, качествен и отморяващ сън.NEODORM MR е хранителна добавка.II. ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕNEODORM MR подпомага бързото заспиване и нормалното протичане на физиологичните фази на съня, осигурява качествен и дълбок сън, без нощни събуждания, в резултат на което човек се събужда отпочинал и свеж.NEODORM MR не предизвиква сънливост и замаяност на следващия ден, не пречи на концентрацията и не е противопоказен шофиране и работа с машини.NEODORM MR не предизвиква пристрастяване или привикване и може да се приема за продължителен период от време.NEODORM MR е подходящ при справяне с часови разлики.III.    ДОЗИРОВКАВ случай, че Вашият лекар не е препоръчал друго, приемайте по 1 таблетка 30 минути преди лягане.IV.    СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ И ПРОТИВОПОКАЗАНИЯДосега не са известни странични ефекти на NEODORM MR.NEODORM MR не трябва да се приема от бременни, кърмещи жени и деца до 12 годишна възраст.V.    СЪХРАНЕНИЕСъхранявайте NEODORM MR в оригиналната опаковка при стайна температура на места недостъпни за деца.Не използвайте препарата след изтичане на годността му или ако целостта на опаковката е нарушена.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, имате възможност да изберете кои куриерски услуги да ползвате. Аптека Медея работи със Спиди и Еконт, като доставката на продукти под 1 кв. е 3,90 лв. до всяка точка в България. Ако поръчате продукти над 40 лв, предлагаме безплатна доставка. Освен това, може да изберете да вземете продукт от близка до Вас аптека. При завършване на процеса по пазаруване просто изберете опцията "На място в аптека" и след това посочете в коя аптека желаете да вземете Вашите продукти.

Сподели