Подробно търсене

НАН ОРГАНИК 1 Х 400ГР

Кат. номер 79215

Кратко описание
НАН ОРГАНИК 1 Х 400ГР   Nestlé NAN OPTIPRO Organic 1 е мляко за кърмачета от 0 месеца, притежаващо Европейки сертификат за биологично производство, за здрави бебета от момента на раждането, които не се кърмят.
Производител
НЕСТЛЕ
Марка НАН | NAN
0 от 5

Описание

НАН ОРГАНИК 1 Х 400ГР

 

Nestlé NAN OPTIPRO Organic 1 е мляко за кърмачета от 0 месеца, притежаващо Европейки сертификат за биологично производство, за здрави бебета от момента на раждането, които не се кърмят. Nestlé NAN Optipro Organic 1 осигурява на Вашето бебе всички основни хранителни вещества за оптимално физическо и психическо развитие.Nestlé NAN OPTIPRO Organic 1 е произведено в Швейцария съгласно Швейцарските и Европейските изисквания за биологично производство, съдържащо мляко от биологични ферми, добито от крави отглеждани с биологичен фураж.

 

 

Съдържание:DHA и ARA – специлни мастни киселини, които се откриват в кърмата.L.reuteri – е пробиотична култура, естествено съдържаща се в кърмата.

 

Състав:Обезмалсено мляко*, деминерализиран суроватъчен протеин*, растителни масла* (слънчогледово*, рапично нискоеруково*), лактоза*, малтодекстрин*, минерали и витамини.

 

Измийте ръцете си преди да приготвите млякото за кърмачето.Измийте бутилката, биберона и капачката старателно, така че да не останат следи от мляко от предишното хранене.Изварявайте ги в продължение на 5 минути. Оставете ги в покрит съд до употреба.Преварете питейна вода в продължение на 5 минути. Oставете да се охлади (~40°C).Консултирайте се с хранителната таблица и налейте точното количество охладена преварена вода в изварената бутилка.Използвайте само приложената лъжичка. Изравнете прахообразната субстанция използвайки вътрешния ръб на кутията. Сверете с хранителната таблица и добавете точния брой равни лъжички, съобразно възрастта на бебето.След употреба съхранявайте лъжичката в кутията, както е показано.Разклащайте бутилката, докато субстанцията на прах напълно се разтвори и използвайте веднага.След всяка употреба затваряйте плътно кутията и съхранявайте на сухо и хладно място. Използвайте съдържанието до 3 седмици след отваряне.

 

Съхранение

ВНИМАНИЕ: Приготвяйте само количеството, необходимо за едно хранене. Използвайте веднага. Не съхранявайте остатъка в бутилката, изхвърлете остатъка. Винаги придържайте бебето по време на хранене. Оставено само или без надзор, бебето може да се задави. Когато бебето порасне достатъчно, заменете бутилката с бебешка чашка.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, имате възможност да изберете кои куриерски услуги да ползвате. Аптека Медея работи със Спиди и Еконт, като доставката на продукти под 1 кв. е 3,90 лв. до всяка точка в България. Ако поръчате продукти над 40 лв, предлагаме безплатна доставка. Освен това, може да изберете да вземете продукт от близка до Вас аптека. При завършване на процеса по пазаруване просто изберете опцията "На място в аптека" и след това посочете в коя аптека желаете да вземете Вашите продукти.

Сподели