Подробно търсене

МЕТОСТАД ТБ 25МГ Х 30

Кат. номер 64

Кратко описание
СЪСТАВ: Метопролол.
Производител
СТАДА ИНТЕРНАСИОНАЛ
0 от 5

Описание

СЪСТАВ: Метопролол. Селективен антагонист на бета-1 адренорецепторите. ПОКАЗАНИЯ: За лечение на артериална хипертония, стенокардия. Аритмии - синусова тахикардия, пароксизмална надкамерна тахикардия, хиперкинетичен сърдечно-съдов синдром; за поддържаща терапия след инфаркт на миокарда и профилактика на пристъпи от мигрена. ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: - артериална хипертония - 50 мг сутрин. Постепенно се увеличава до 100-200мг дневно. Максималната доза дневно е 400мг. - за профилактика на стенокардия при усилие се започва с 50-100 мг разпределени в две дози. - при остър инфаркт на миокарда се въвежда бавно венозно в доза 5мг/2 мин. от 2 до 3 пъти. Около 15 мин. след последното и.в. инжектиране препаратът се приема пер ос в доза 50 мг. - за профилактика на мигренозни пристъпи: 100-200 мг разоределени в два приема. - на деца се назначава орално в ДД 1 до 5 мг/кг, разделена на 2 приема.
Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, Вие имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.
Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;
- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;
- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка,
която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС.
При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Сподели

Други продукти от СТАДА ИНТЕРНАСИОНАЛ