Подробно търсене

КОЛАГЕН ТЕЧЕН ФЕЙС ЕНД АЙ 30МЛ МАЙ ЕЛЕМЕНТС | MY ELEMENTS

Кат. номер 78311

Кратко описание
Продуктът BEAUTINΤΜ COLLAGEN Face & Eye Serum 30ml представлява специално разработен серум против стареене за лице и очи с овлажняващ ефект, с изключително фина текстура, за лесно нанасяне и бързо абсорбиране.
Производител
ИСО-ПЛЮС
Марка МАЙ ЕЛЕМЕНТС | MY ELEMENTS
0 от 5
59,95 лв.
Запази в любими

Описание

Продуктът BEAUTINΤΜ COLLAGEN Face & Eye Serum 30ml представлява специално разработен серум против стареене за лице и очи с овлажняващ ефект, с изключително фина текстура, за лесно нанасяне и бързо абсорбиране.Съдържа хидролизиран колаген, обогатен с хиалуронова киселина и патентованата съставка Matrixyl 3000, която има клинично доказан ефект за подсилване на синтеза на колаген.По-специално, продуктът BEAUTINΤΜ COLLAGEN Face & Eye Serum 30ml:Подобрява здравето и красотата на кожата.Спомага за хидратацията на кожата.Помага за намаляване на бръчките.Подобрява стегнатостта и еластичността на кожата.Колагенът и хиалуроновата киселина играят важна роля за запазването на нормалните нива на влажност на кожата, както и за нейния вид и структура. С течение на времето способността на организма да произвежда тези две съставки намалява, което видимо се отразява върху кожата, като тя става по-отпусната и се появяват признаци на преждевременно стареене, фини линии и бръчки.

 

Начин на употреба:

Нанесете малко количество от серума върху лицето и около очите, сутрин и вечер.

 

Опаковка: 30 мл

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели