Подробно търсене

МАРСИАНЦИ ФУТУРА 6-9Г ЖЕЛ.ЛЕНТИ Х 20 ВАЛМАРК | WALMARK

Кат. номер 81199

Кратко описание
Марсианци Футура е комплекс от витамини и минерали за здравословен растеж и развитие на децата от 6 до 9 години.
Производител
ВАЛМАРК ЕООД
Марка ВАЛМАРК
0 от 5
24,19 лв.
Запази в любими

Описание

Марсианци Футура е комплекс от витамини и минерали за здравословен растеж и развитие на децата от 6 до 9 години. Този продукт съдържа омега-3 от морски водорасли като по този начин едновременно се избягва неприятния мирис на риба и се поддържа екологичното равновесие в океаните. Водораслите са надежден природен източник на хранителни вещества и могат да бъдат отглеждани в контролирани условия като са подходящи за употреба и от вегани и вегетарианци.

Действие:

Укрепват костите и зъбите и подпомагат когнитивните функции и паметта;

Допринася за нормалното функциониране на имунната система;

Начин на употреба:

По 2 желирани ленти на ден, най-добре след храна.

Опаковка: 20 бр. желирани ленти

 

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели