Подробно търсене

МАОЛО ПРИ ХИМИОТЕРАПИЯ И ЛЪЧЕЛЕЧЕНИЕ Х 30

Кат. номер 80620

Кратко описание
Известно е, че при химиотерапия, мощните противоракови лекарства освен, че унищожават злокачественните клетки, повлияват негативно и  здравата част от организма.
Производител
СМИЛО ЕООД
0 от 5
57,59 лв.
Запази в любими

Описание

Известно е, че при химиотерапия, мощните противоракови лекарства освен, че унищожават злокачественните клетки, повлияват негативно и  здравата част от организма. Най-чувствителна на това е кръвотворната система.  При почти всеки втори пациент, провеждащ химиотерапия, се наблюдава спадане на Левкоцитите (WBC), много често на Тромбоцитите (Plt) и Хемоглобина (Hgb), и по-рядко на Неутрофилите (Neu). При лъчетерапия,  тези отклонения не са толкова чести и така силно проявени. Маоло обогатява хранителния режим при възстановяване след химиотерапия и лъчелечение. Активният принцип на продукта е комбинация от натурални фитофлавоноиди и биологично активни вещества, които допринасят за стимулиране на кръвотворната функция на организма. Спомага за провеждане на цитостатично и лъчелечение без прекъсване, както и за намаляване позивите за повръщане.

Действие:

Обогатява хранителния режим при възстановяване след химиотерапия и лъчелечение.

Поддържа оптималния брой на левкоцитите, хемоглобина, тормбоцитите и неутрофилите.

Начин на употреба:

Използва се профилактично, както и заедно с цитостанична или радиотерапия по 1 - 2  капсули дневно след хранене. При включване в лечебен план с медикаменти, може да се прилага до 6 капсули за 24 ч., в зависимост от броя на левкоцитите или агресивността на левкоцитопеничния агент, като в случая е препоръчително по-често изследване на левкоцитите, контролирано от лекар.

Състав:

Хибискус-цвят /Каркаде/ - 40 mg, ядки от Сибирски кедър - 25 mg, Куркума 18 mg, Майорана - 15 mg, Кардамом - 12 mg, Шафран - 10 mg, Естрагон - 10 mg, Кориандър, Девесил листа, Неаполитански магданоз, Исоп, Исландски лишей.

Опаковка:

30 капсули

 

 

 

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели

Други продукти от СМИЛО ЕООД