Допелхерц Магнезий, за нормална функция на мускулите и нервната система, 500мг, 30 таблетки

Прод.код 73459 / Тегло 0.08 кг.

Марка ДОПЕЛХЕРЦ | DOPPELHERZ
Оценка на продукта
4.75 от 5 ( 74 оценки)
8,99 лв.
Запази в любими Запази в любими

За да можем да сме в синхрон с динамиката на съвременното ежедневие, трябва регулярно да набавяме необходимите за тялото си минерали и витамини.

Човешкият организъм се нуждае от голям набор от вещества, които да осигурят неговото правилно функциониране.

Всички искаме да живеем на пълни обороти, да се радваме максимално на живота, да грабим с пълни шепи от него.

Допелхерц Магнезий, за нормална функция на мускулите и нервната система, 500мг, 30 таблетки могат да направят всичко това реалност.

Насред множеството разнопосочни препоръки и възможности за укрепване жизнеността на тялото екипът на Aptekamedea.bg ще ви покаже правилния път.

Допелхерц Магнезий, за нормална функция на мускулите и нервната система, 500мг, 30 таблетки – за един пълноценен живот

Не съществува човек, който да не проявява поне малко интерес, когато става въпрос за подобряването на начина му на живот. Това е жизнена потребност, която ни прави човешки същества.

Понякога става така, че след вече свършена (и неблагоприятна) случка започваме да съжаляваме, че не сме се сетили по-рано за избягването ѝ.

Магнезият е жизненоважен за всеки аспект от нашете ежедневие. Многостранните му функции го прави фундаментален за тялото ни.

За да имаме видими резултати, които да не са плод на нашето самозаблуждение, Допелхерц Магнезий, за нормална функция на мускулите и нервната система, 500мг, 30 таблетки е точната хранителна добавка за нас.

Да, на пръв поглед изглежда ненужно да си набавяме това, което се съдържа в храната, чрез таблетки и капсули.

Магнезият се съдържа в голямо изобилие от храни – ядки, риба, какао, грах, авокадо и много други. За тази цел обаче трябва да спазваме диета, която невинаги може да бъде синхронизирана с нашите вкусови предпочитания.

Поради голямото му значение за функционирането на тялото тежкият дефицит на магнезий може да се асоциира с различни видове неразположения като аритмия, мускулни болки, липса на жизненост и сън.

Той се характеризира със следните свойства:

  • Регулиране на метаболизма
  • По-голяма издръжливост и енергия
  • Поддържане на оптимално кръвно налягане

Магнезият помага и при поддържането на добър външен вид. Укрепва устойчивостта на ноктите и прави косата по-здрава и помага за хидратиране на кожата.

Когато сте под напрежение и усещате тежка умора, това вероятно се дължи на ниските нива на магнезий в тялото ви. Набавянето на необходимото количество може да се окаче търесеното решение на проблема.

Заповядайте в онлайн магазина на Aptekamedea.bg

В онлайн аптека Медея можете да очаквате огромно изобилие от продукти, които да отговарят на вашите нужди и стандарти. При нас ще намерите безброй възможности да направите вашия начин на живот по-здравословен.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах