Магнезий 1000мг + Витамин B6, за нормална функция на сърдечния мускул, нервите и мускулите, 30 таблетки, Abopharma

Прод.код 82299 / Тегло 0.07 кг.

Марка АБОФАРМА | ABOPHARMA
Оценка на продукта
3.00 от 5 ( 3 оценки)
10,09 лв.
Запази в любими Запази в любими

Магнезият е от онези важни вещества, без които организма не може. Без значение дали спортувате или търсите подобряване на тонуса на тялото си, новата формула на магнезий 1000МГ ТБ х 30 Абофарма е точно за вас.

От AptekaMedea.bg сме направили специален избор с този продукт. Той е комплексна таблетка с три основни активни вещества – магнезиев цитрат, магнезиев оксид и витамин B6.

Комбинацията от трите вида минерали подпомагат нормалното протичане на множество функции в организма, от съкращението на мускулите, до подобрен тонус и повече енергия.

Кога е добре да взимате магнезий 1000МГ ТБ х 30 Абофарма

Двата комплекса магнезий идват с различни дължини на освобождение – цитратните молекули се разграждат и асимилират от организма мигновено след приемане.

Този бионаличен вид магнезий е необходим на организма и участва в много енергийни процеси, например при създаването на аденозин трифосфат.

Магнезивият оксид, от друга страна, е с по-дълго освобождаване, което позволява на организма да възстанови и набави постепенно енергийните си запаси през деня.

Ползите на витамин B6 са свързани с подобрено оросяване на мозъка и протичането на много други неврологични процеси в организма.

Препоръки при взимане на магнезий

За нормален прием на магнезий 1000МГ ТБ х 30 Абофарма се препоръчва да се взима по половин таблетка с достатъчно течности. Таблетките не се дъвчат. Могат да се приемат по всяко време на денонощието, но най-добре е да се взимат сутрин след уриниране.

Ако чувствате нуждата от това да увеличите своя тонус, спортувате или усещате болка в мускулите, е желателно да не надвишавате дневната доза от 500мг. Номинален дневен прием е половин таблетка, може и да е на гладно или след прием на храна.

Усвояването на B6 и магнезиев оксид се случва по-бавно след прием на храна, затова ако търсите по-бърз ефект можете да го вземете преди хранене.

За да избегнете разстройване на стомашната лигавица и създаването на газове, е важно да спазвате редовен режим на хранене.

Този магнезиев комплекс не е заместител на редовно хранен и балансирана диета. Използвайте го като добавка, а не като основен източник на магнезий или витамин B6.

AptekaMedea.bg – сигурен източник на здраве

Ако цените своето здраве и това на тези около вас, вашият избор при пазаруване на лекарства и добавки е единствен – аптека „Медея”.

Ние работим само с доказали се във времето фармацевтични производители, благодарение на, което можем да ви предоставим гаранция за абсолютно качество и безкомпромисна безопасност.

Когато избирате нас вие избирате качество на добри цени, без излишно оскъпяване.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах