Магнезий 1000мг + Витамин B6, за нормална функция на сърдечния мускул, нервите и мускулите, 30 таблетки, Abopharma

Прод.код 82299 / Тегло 0.07 кг.

-15%
Марка АБОФАРМА | ABOPHARMA
Оценка на продукта
3.00 от 5 ( 3 оценки)

Regular Price: 9,09 лв.

Special Price 7,69 лв.

Запази в любими Запази в любими

МАГНЕЗИЙ 1000МГ ТБ X 30 АБОФАРМА | ABOPHARMA

Магнезият е много важен за правилното протичане на разнообразни обменни процеси в човешкия организъм. От изключителна важност е за оптималното състояние на сърцето, нервната и мускулната система. Влияе положително върху намаляване чувството на отпадналост и умора. Активно участва в електролитния баланс и производството на енергия.

МАГНЕЗИЙ 1000 е специално разработена формула от две форми на магнезий и витамин В6, като ДЕПО таблетката с две фази на действие:

- Магнезиев цитрат, който се освобождава незабавно след приемането му. Органична форма на магнезий с висока бионаличност. Тази форма на магнезий много по-лесно се разтваря и усвоява от тялото, като активира енергийните процеси.

- Магнезиев оксид, който е с удължено освобождаване. Добит от минерали от Мъртво море, известен с високата си концентрация на минерални соли и съдържание на голямо количество елементен магнезий. Той се отделя бавно от таблетката чрез т.нар. „контролирано” освобождаване.

По този начин част от магнезия в таблетката се усвоява веднага от организма, за да активира енергийните процеси в тялото посредством участието си в производството на аденозин трифосфат (АТФ), който е основният източник на енергия за клетките. Останалата част се освобождава постепенно на малки дози, осигурявайки през целия ден необходимото ниво елементен магнезий за над 500 реакции в човешкия организъм.

Витамин В6 помага за нормалната работата на нервната система. 

Не съдържа гутен и лактоза. Безз консерванти, алергени, и ГМО. 

Препоръчителен прием: По половин таблетка дневно с достатъчно течност. Да не се сдъвква.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!