Подробно търсене

МАГНЕ Б6 ФОРТЕ ТБ Х 30

Кат. номер 81043

13%
Кратко описание
Magne B6 Forte е хранителна добавка с магнезий и витамин В6 за енергия и тонус.
Производител
САНОФИ-АВЕНТИС
Марка САНОФИ ОТС
0 от 5

Regular Price: 16,99 лв.

Special Price 14,79 лв.

Валидна до 31.05.2019
Запази в любими

Описание

Magne B6 Forte е хранителна добавка с магнезий и витамин В6 за енергия и тонус. Класическата комбинация от магнезий и витамин В6 допринася за нормалния енергиен метаболизъм. Спомага за намаляването на умората и изтощението и подпомага нормалните психологически функции - памет, концентрация, мисловни процеси. Благоприятства функциите на нервната система. Комбинацията от Магнезий и Витамин В6 е особено подходяща за хора, подложени на голямо физическо и психическо натоварване.

Действие: Магнезият е наричан „основен минерал“, тъй като участва в над 300 метаболитни процеса в тялото. Заема ключова роля в енергийния метаболизъм. Допринася за по-добра работа на мускулите и нервната система. Витамин B6, наричан още пиридоксин, е част от видноразтворимите витамини от В-комплексa. Измежду всички В-витамини, В6 е най-важният за пълноценното усвояване на енергия от въглехидратите и респективно – за растежа, обмяната на веществата и асимилацията на аминокиселините. Витамин B6 също така намалява чувството на умора и изтощение и поддържа нормалното функциониране на имунната система.

Опаковка: 30 таблетки.

Начин на употреба

За възрастни! Приемайте 2 пъти дневно по 1 таблетка.

Съставки

1 таблетка съдържа: Магнезий 100 mg; Витамин В6 2 mg
Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели