Подробно търсене

ЛУТЕИН МАКС Х 60+15 ВИТАГОЛД | VITAGOLD

Кат. номер 80380

Кратко описание
Vitagold Lutein Max +25% Бонус е промоционален пакет Lutein Max от 60 таблетки + 15 таблетки подарък.
Марка ВИТАГОЛД
0 от 5
28,79 лв.
Запази в любими

Описание

Vitagold Lutein Max +25% Бонус е промоционален пакет Lutein Max от 60 таблетки + 15 таблетки подарък. Лутеин Макс е хранителна добавка за подпомагане на доброто зрение и нормалното функциониране на очите. Представлява добре подбран комплекс от колаген, лутеин, зеаксантин, бета- каротин, витамин С и В2, селен и цинк.

 

Действие:

Добавката за поддържане здравето на очите и доброто зрение има силни антиоксидантни свойства. Понижава риска от развитие на катаракта и макулна дегенерация. Лутеин Макс намалява чувството на умора при работа с компютър. Формулата му спомага за укрепването на капилярите и подобрява микроциркулацията. Лутеинът, натрупвайки се в ретината, има свойството да поглъща част от високоенергийните лъчи в синия спектър на светлината. Има силен антиоксидантен ефект и участва в неутрализирането на свободните радикали. Колагенът (колагев хидролизат) е естествен компонент на очите, косата, ноктите, кожата, костите, ставния хрущял, мускулите, стените на кръвоносните съдове и др. Витамин С и екстрактът от черна боровинка са силни антиоксиданти, допринасят за нормалното функциониране на клетките,  неутрализират действието на свободните радикали и подпомагат укрепването на кръвоносните съдове на очите. Витамин Е подсилва защитата на окото, а витамин В2 подпомага функционирането на очната роговица. Селен има голямо значение за нормалното функциониране на имунната система, нервите и очите. Зеаксантинът подсилва антиоксидантния потенциа и нормалното функциониране на ретината. В организма бета-каротинът се преобразува в ретинол и  има принос за нормалното функциониране на ретината. Блокира свободните радикали, които са страничен продукт при много фото и био реакции в окото и има значение за цветното зрение.

 

Начин на употреба:

Препоръчителна доза: По 1 капсула дневно.

 

Състав:      в 1 капсула:      % от референтите стойности

Лутеин (чист)     35 mg     *

Зеаксантин     2 mg     

Черна боровинка, екстракт      35 mg     *

Бета-каротин      2 mg     

Хиалуронова киселина      5 mg     

Рутин      25 mg     *

Витамин С      75 mg     

Витамин Е     18 α-TE     

Витамин В2     3 mg      

Цинк     15 mg     

Мед       1 mg     100

Селен      30 μg     55

Гинко билоба, екстракт     5 mg     *

Ленено масло     80 mg        

** Няма препоръка за референтна доза.

Съставки: зеаксантин, лутеин, DL- алфа - токоферил ацетат (витамин Е), аскорбинова киселина (витамин С), рибофлавин (витамин В2), рутин, бета каротен, цинков оксид (цинк), меден сулфат (мед), L - селено-метионин (селен), екстракт от черна боровинка (25:1) (Vaccinium myrtillus), хиалуронова киселина, ленено масло (Flaxseed oil), екстракт от гинко билоба (Ginkgo biloba), емулгатор: соев лецитин, пчелен восък (Beeswax), соево масло, капсула: желатин, стабилизатор: глицерол, оцветител - брилянтно синьо, титаниев диоксид, пречистена вода.

Не съдържа ГМО.

 

Опаковка: 75 капсули. 

Все още няма коментари за този продукт.
(Най-ниска 1, най-висока 5)

ПРОМЕНИ ДОСТАВКА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки до офис на територията на България. В гр. София поръчките се  доставят от Медея Логистик.

 

Условия за доставка с Медея Логистик:

- Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и тегло на пратката до 100 кг. –  БЕЗПЛАТНА. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и до 100кг. –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 

Условия за доставка до офис на Спиди:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,49 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 кг. до  2,00 кг. – 5,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до  4,99 кг. – 7,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до  12,00 кг. – 11,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 14,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до  29,99 кг. – 24,99 лева до офис на куриерската фирма. 

Условия за доставка до офис на Еконт:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 4,99 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 до 2,00 кг. – 6,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до 4,99 кг. – 8,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до 12,00 кг. – 13,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 16,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до 29,99 кг. – 29,99 лева до офис на куриерската фирма.

 

* Доставка на поръчки до адрес на клиента, с куриерски фирми Спиди и Еконт е за сметка на клиентите и се се изчислява по тарифа на съответната куриерска фирма.

* Цената за доставката, на поръчки направени извън територията на България е за сметка на клиента. Клиентът трябва да заплати сумата по банков път преди извършване на доставката.

* При недостатъчна наличност на заявените от Вас продукти, може да се получи кратко забавяне на доставката. В този случай, клиентът се уведомява от служител на онлайн аптека Медея чрез обаждане по телефона или e-mail.

 

Сподели