Подробно търсене

ЛИРАК | LIERAC

ЛИРАК | LIERAC

ЛИРАК / LIERAC грижа за кожата от високи стандарти!

 

ЛИРАК / LIERAC Дермокозметика от най-високо качество!

 

Основани през 1975 г. от лекар, специализиращ в естетичната медицина, Лаборатории LIERAC съчетават грижа за кожата с високи технологии с цел осигуряване на целеви решения за лицето и тялото за жени, които искат да запазят своята красота. Lierac смята, че дермокозметиката е ефективна само, ако се основава на концентрирани и целенасочени активни съставки, на най-новите клинични резултати и медицински открития. ЛИРАК / LIERAC има прецизен и специфичен отговор на всеки проблем, свързан с красотата.

Взимайки предвид развитите медицински изследвания, които откриват пътя на модерната дермокозметика, Лаборатории Lierac създават партньорства с водещи научноизследователски институции като, Френското дружество по биология, INSERM, CNRS или Офталмологичната фондацията.

Във Франция се заражда висшата мода и много бързо се превръща в желана дестинация, известна със своя Френски шик. Страна на традиции и върховно съвършенство, споделяни от Лаборатории Lierac, които от самото си създаване доказват, че могат да съчетават най-новите иновации с насладата. Насладата от използването на женствени опаковки. Насладата от потапянето в гладка текстура, която се се слива с кожата. Насладата от пристрастяването към деликатни аромати, които предразполагат към пълен релакс.

 

Иновации, основани на най-новите проучвания в областта на съвременната медицина

 

Водени от желанието да достигнат още по-напред в корекцията на естетичните несъвършенства, Лаборатории Lierac разчитат на най-новите медицински проучвания. От Phytolastil, първият гел против стрии, пуснат през 1975г., през Mesolift през 2006г., вдъхновен от мезотерапията или Lumilogie през 2017г., инспириран от комбинираните естетични техники на пилинг и LED, историята на марката доказва, че Лирак / Lierac създава иновации.

От синергията между наследственото ноу-хау и клиничната експертиза се раждат Лаборатории Lierac. От естетичната през регенеративната и дерматологичната медицина, съвременната медицина е най-добрият източник на вдъхновение за дермокозметичните решения от Лаборатории Lierac. Марката създава истинска екостистема от иновации около интегрираните лабораторни проучвания и партньорствата както с различни центрове, така и с експерти.

Аптеки Медея онлайн | Здраве и красота | Аптека Медея

Сортирай по Покажи
30
ЛИРАК | LIERAC БОДИ ЛИФТ ЕКСПЕРТ 100МЛ -15%

Regular Price: 61,99 лв.

Special Price 52,69 лв.

ЛИРАК | LIERAC БОДИ ЛИФТ ЕКСПЕРТ 100МЛ Купи
ЛИРАК | LIERAC БОДИ СЛИМ МИНСЬОР ГЛОБАЛ 200МЛ -15%

Regular Price: 83,29 лв.

Special Price 70,80 лв.

ЛИРАК | LIERAC БОДИ СЛИМ МИНСЬОР ГЛОБАЛ 200МЛ Купи
Сортирай по Покажи
30

 

Уважаеми клиенти, 

Поради усложнената ситуация и голямото количество ежедневни заявки, които получаваме, поръчките ще бъдат изпълнявани с удължен срок до 15 работни дни.

Извиняваме се за причиненото неудобство!

Бъдете Здрави!