Подробно търсене

ЛЕНОДИАР ПЕДИАТРИК САШЕ 2ГР Х 12 АБОКА | ABOKA

Кат. номер 80217

Кратко описание
ЛеноДиар педиатрик е медицинско изделие на италианската фирма Абока.
Производител
АБОКА
Марка АБОКА | ABOKA
0 от 5
12,99 лв.
Запази в любими

Описание

ЛеноДиар педиатрик е медицинско изделие на италианската фирма Абока. Този продукт се прилага за лечение на диария при деца над 1 година. ЛеноДиар педиатрик спомага да се намалят изхожданията и нормализира консистенцията на изпражненията, като не блокира червата и защитните им механизми.

 

Продуктът е предназначен за лечение на диария от различен произход (вирусна инфекция, грипни синдроми, които се характеризират с диария, функционална диария, ятрогенна диария, дължаща се на прием на лекарства, диария при пътуващи). Важно е да използвате Ленодиар Педиатрик само по предназначение! Гарантира ефикасна и безопасна терапия за лечение на диарията по специфичен начин още при появата на първите симптоми.

Опаковка: 12 сашета х 2 гр.

 

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели