Подробно търсене

ЛЕНОДИАР ПЕДИАТРИК САШЕ 2ГР Х 12 АБОКА

Кат. номер 80217

Кратко описание
ЛеноДиар педиатрик е медицинско изделие на италианската фирма Абока.
Производител
АБОКА
Марка Марка
АБОКА | ABOKA
0 от 5
12,99 лв.
Запази в любими

Описание

ЛеноДиар педиатрик е медицинско изделие на италианската фирма Абока. Този продукт се прилага за лечение на диария при деца над 1 година. ЛеноДиар педиатрик спомага да се намалят изхожданията и нормализира консистенцията на изпражненията, като не блокира червата и защитните им механизми.

 

Продуктът е предназначен за лечение на диария от различен произход (вирусна инфекция, грипни синдроми, които се характеризират с диария, функционална диария, ятрогенна диария, дължаща се на прием на лекарства, диария при пътуващи). Важно е да използвате Ленодиар Педиатрик само по предназначение! Гарантира ефикасна и безопасна терапия за лечение на диарията по специфичен начин още при появата на първите симптоми.

Опаковка: 12 сашета х 2 гр.

 

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, имате възможност да изберете кои куриерски услуги да ползвате. Аптека Медея работи със Спиди и Еконт, като доставката на продукти под 1 кв. е 3,90 лв. до всяка точка в България. Ако поръчате продукти над 40 лв, предлагаме безплатна доставка. Освен това, може да изберете да вземете продукт от близка до Вас аптека. При завършване на процеса по пазаруване просто изберете опцията "На място в аптека" и след това посочете в коя аптека желаете да вземете Вашите продукти.

Сподели