Lakalut White & Repair паста за зъби за нежно избелване и възстановяване на зъбния емайл 75мл.

Прод.код 47890 / Тегло 0.10 кг.

Марка ЛАКАЛУТ | LACALUT
Оценка на продукта
4.85 от 5 ( 71 оценки)
6,99 лв.
Запази в любими Запази в любими

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Ежедневна профилактична паста за зъби за нежно избелване и възстановяване на зъбния емайл. Притежава антисептичен, избелващ, противокариесен, противовъзпалителен, дезодориращ, репариращ, реминерализиращ и десенсибилизиращ ефект.

При системно използване на пастата за зъби Лакалут (Lacalut) white & repair настъпва укрепване на емайла, тъй като в състава ѝ влизат аморфни частици хидроксилапатит. По време на почистването на зъбите тези компоненти се вграждат в повърхностния слой на емайла, благодарение на което се възстановява тъканта на всеки зъб. Укрепването на емайла в резултат от използването на Лакалут (Lacalut) white & repair е трайно.

Натриевият флуорид, съдържащ се в състава на пастата за зъби Лакалут (Lacalut) white & repair, реагира със слюнката, което води до образуването на глобули калциев флуорид, самостоятелно вграждащи се в кристалите на емайла. Благодарение на натриевия флуорид възниква забележим реминерализиращ ефект, създава се противокариесна защита за всеки зъб.

Противовъзпалителното действие на пастата за зъби Лакалут (Lacalut) white & repair се дължи на наличието в състава ѝ на евкалиптово масло, докато дезодориращият ефект се обезпечава от ментово масло.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Четкайте двукратно или трикратно всеки ден, като едно почистване отнема не по-малко от 3 минути.

ОПАКОВКА: 75мл.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!