Хранителна добавка Куркума, 60 капсули, Solgar

Прод.код 50438 / Тегло 0.23 кг.

Марка СОЛГАР | SOLGAR
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 78 оценки)
45,99 лв.
Запази в любими Запази в любими

Активната съставка на куркумата се нарича куркумин и тя има редица лечебни свойства. Има данни за противораковия ефект на куркумата, като освен това е установено, че може да преминава кръвно-мозъчната бариера и действа при спиране на прогресията на множествена склероза и болестта на Алцхаймер.

Може да се използва и при състояния като артрит и сърдечно-съдови проблеми. Подпомага камерната функция и намалява оксидативния стрес в организма. Има противовъзпалителен ефект и може да се прилага при възпалителни заболявания на храносмилателната система, по-специално при червата.

Показана е за прием и при болести на черния дроб и ревматоиден артрит. Куркумата понижава високото ниво на холестерола в организма. Куркумата може да помогне за лечението на атеросклерозата и да подобри сърдечната функция.

 

Марката Solgar предоставя висококачествени и натурални хранителни добавки от 1947г. Мисията на Solgar е постигането на по-здравословен начин на живот чрез приема на иновативни и научно разработени продукти с безкомпромисно качество. Марката се нарежда сред водещите производители на хранителни добавки в световен мащаб, като разпростира дейността си в над 50 страни с гама от 450 продукта. Високостандартизираните суровини, с които се произвеждат продуктите се добиват от специалисти в различни географски райони на света. Опаковките представляват кехлибарени стъклени бутилки, които максимално запазват качествата на хранителните добавки и не замърсяват околната среда. Всички продукти с марка Solgar преминават проверка съгласно добрите производствени практики (GMP's: Good Manufacturing Practices) - проверяват се за трайност, устойчивост, чистота и достоверност на етикета.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!