Подробно търсене

КОРЕГА | COREGA КРЕМ ФРЕШ ЗА СВЕЖ ДЪХ 40Г

Кат. номер 42317

15%
Кратко описание
Корега Екстра Силен за Свеж Дъх / Corega Corega Extra Strong Fresh фиксиращ крем за зъбни протези с приятен освежаващ вкус ефективно уплътнява пространвството между зъбната протеза и венеца.
Производител
ГЛАКСО-КОЗМЕТИКА
Марка КОРЕГА
0 от 5

Regular Price: 7,49 лв.

Special Price 6,39 лв.

Валидна до 31.12.2019

Описание

Корега Екстра Силен за Свеж Дъх / Corega Corega Extra Strong Fresh фиксиращ крем за зъбни протези с приятен освежаващ вкус ефективно уплътнява пространвството между зъбната протеза и венеца. Фиксиращият крем екстра стронг от Корега осигурява силна фиксация на протезата през целия ден, като в същотот време предпазва от попадане и задържане на парченца храна под протезата. Тубичката на крема е снабдена със специален накрайник, който позволява по-лесно и удобно да се сложи необходимото количество от продукта около ръбовете на протезата за сигурно и равномерно фиксиране.

Начин на употреба

● Първоначално започнете с малко количество фиксиращ крем.

● Може да са необходими няколко опита, за да определите най-точната за Вас доза от крема.

● Употребата на по-голямо количество може да доведе до излизането му извън ръбовете на протезата.

● Нанасяйте веднъж дневно за сигурна фиксация.

1. Нанесете веднъж на ден върху чиста и суха протеза.

2. Изплакнете устата. Поставете протезата на мястото й.

3. Притиснете здраво и стиснете в захапка за няколко секунди.

СВАЛЯНЕ НА ЗЪБНАТА ПРОТЕЗА:

1. Изплакнете устата с топла вода, а след това бавно свалете протезата.

2. Остатъците от фиксиращия крем по венците и протезата се отстраняват с топла вода и мека четка.

Съставки

 • ПОЛИ (МЕТИЛВИНИЛЕТЕР/МАЛЕИНОВА КИСЕЛИНА)
 • НАТРИЕВА - МАГНЕЗИЕВА - ЦИНКОВА СОЛ
 • ПЕТРОЛАТУМ
 • ЦЕЛУЛОЗНА ГУМА
 • ТЕЧЕН ПАРАФИН
 • СИЛИКА
 • ПОЛИ (МЕТИЛВИНИЛЕТЕР/МАЛЕИНОВА КИСЕЛИНА)
 • МЕНТОЛ
 • МЕНТИЛ ЛАКТАТ
 • АРОМАТИЗАТОР
 • CI 45430
Все още няма коментари за този продукт.
(Най-ниска 1, най-висока 5)

ПРОМЕНИ ДОСТАВКА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки до офис на територията на България. В гр. София поръчките се  доставят от Медея Логистик.

 

Условия за доставка с Медея Логистик:

- Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и тегло на пратката до 1,00 кг. –  БЕЗПЛАТНА. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и до 1,00кг. –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка без значение стойността на покупката над 1,00 кг. и до 100кг.  –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 

Условия за доставка до офис на Спиди:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,49 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 кг. до  2,00 кг. – 5,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до  4,99 кг. – 7,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до  12,00 кг. – 11,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 14,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до  29,99 кг. – 24,99 лева до офис на куриерската фирма. 

Условия за доставка до офис на Еконт:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 4,99 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 до 2,00 кг. – 6,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до 4,99 кг. – 8,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до 12,00 кг. – 13,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 16,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до 29,99 кг. – 29,99 лева до офис на куриерската фирма.

 

* Доставка на поръчки до адрес на клиента, с куриерски фирми Спиди и Еконт е за сметка на клиентите и се се изчислява по тарифа на съответната куриерска фирма.

* Цената за доставката, на поръчки направени извън територията на България е за сметка на клиента. Клиентът трябва да заплати сумата по банков път преди извършване на доставката.

* При недостатъчна наличност на заявените от Вас продукти, може да се получи кратко забавяне на доставката. В този случай, клиентът се уведомява от служител на онлайн аптека Медея чрез обаждане по телефона или e-mail.

 

Сподели

Други продукти от ГЛАКСО-КОЗМЕТИКА