Подробно търсене

КОЛГЕЙТ | COLGATE ПАСТА ЗА ЗЪБИ ДЕТСКА НАД 6Г 50МЛ

Кат. номер 4097

Кратко описание
Детската паста за зъби на "Colgate" е предназначена специално за деца над 6 години, с новопоникнали постоянни зъби.
Производител
КОЛГЕЙТ-ПАЛМОЛИВ
Марка КОЛГЕЙТ
0 от 5
3,89 лв.
Запази в любими

Описание

Детската паста за зъби на "Colgate" е предназначена специално за деца над 6 години, с новопоникнали постоянни зъби. Почистването с пастата е нежно и щадящо към деликатните детски зъбки. Пастата е със свеж ментово-плодов вкус, а текстурата ѝ има ментови ленти, оформени като звезда. Тази паста е най-доброто начало за цял живот здрави усмивки. Разработена с помощта и компетентността на детски зъболекари, пастата има клинично доказана защита от кариеси. Действие на активната съставка: Натриевият флуорид намалява кариесите чрез инхибиране, деминерализация и реминерализация на зъбната повърхност. Начин на употреба Почиствайте зъбите 2 до 3 пъти дневно. Използвайте количество, колкото грахово зърно. Не оставяйте децата сами да мият зъбите си. Наблюдавайте ги, за да се намали риска от поглъщане на паста.
Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели