Подробно търсене

КЛОПИКСОЛ ТБ 10МГ Х 100

Кат. номер 736

Кратко описание
КЛОПИКСОЛ табл.
Производител
Х.ЛУНДБЕК A.S.
0 от 5

Описание

КЛОПИКСОЛ табл. 10 мг х 100

CLOPIXOL tab 10 mg x 100

Информацията е предоставена само с информативна цел и не може да замести консултацията със специалист - лекар или фармацевт.

Клопиксол принадлежи към група медикаменти известни като антипсихотици (наричани  също невролептици).

Тези медикаменти действат върху нервните пътища в специфични части на мозъка и помагат да се коригират определени химически дисбаланси в мозъка, които причиняват симптомите на Вашето заболяване.

Клопиксол се използва за лечение на шизофрения и други подобни психози. Използва се също за лечение на мания и за контрол на  възбуда и агресивност при умствено увредени пациенти и пациенти в напреднала възраст с дементни промени.

Какво представлява Клопиксол таблетки?

Клопиксол представлява 10 mg таблетки и се предлага в полипропиленови опаковки. Таблетките от 10 mg представляват кръгли, двойно изпъкнали, светло червено-кафяви филмирани таблетки с диаметър около 6 мм.

За какво се използва Клопиксол таблетки?

Клопиксол се използва за лечение на шизофрения и други подобни психози. Използва се също за лечение на мания и за контрол на   възбуда и агресивност при умствено увредени пациенти и пациенти в напреднала възраст с дементни промени.

Как и кога да приемате Клопиксол таблетки?

Винаги приемайте Клопиксол точно както е указал Вашият лекар.   Ако имате колебания, трябва да се допитате до Вашия лекар или фармацевт. Дозата варира значително и зависи от тежестта на заболяването.

Клопиксол може да се приема без оглед приема на храна. Приемайте таблетките с вода. Не ги дъвчете.

В началото на лечението, Клопиксол трябва да се приема обикновено в 2 или 3 отделни дози за деня.

Продължителност на лечението

При поддържащо лечение Клопиксол може да се приема като еднократна дневна доза. Подобно на други медикаменти за лечение на психози може да са необходими няколко седмици, за да се прояви напълно ефекта на тези таблетки.

Продължителността на лечението ще се реши от Вашия лекар. Продължете да вземате таблетките толкова дълго, колкото Ви е препоръчано от Вашия лекар.

 

 

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели