Подробно търсене

КЛИОН-Д ВАГ ТБ 100МГ Х 10 ГЕДЕОН

Кат. номер 729

Кратко описание
                                     КЛИОН-Д ВАГИНАЛНИ ТАБЛЕТКИ 100МГ Х 10 Състав: Всяка вагинална таблетка съдържа Metronidazole 100mg и Miconazole nitrate 100 mg.
Производител
ГЕДЕОН РИХТЕР
0 от 5

Този продукт не може да бъде закупен онлайн! *

* Българското законодателство НЕ разрешава онлайн продажба на лекарства с лекарско предписание! Благодарим за разбирането, заповядайте на място в удобна за Вас аптека Медея!

Описание

                                     КЛИОН-Д ВАГИНАЛНИ ТАБЛЕТКИ 100МГ Х 10

Състав: Всяка вагинална таблетка съдържа Metronidazole 100mg и Miconazole nitrate 100 mg.

Терапевтични показания: Локална терапия на урогенитална трихомоназа и/или гъбични инфекции.

Дозировка и начин на приложение: При трихомоназа: По 1 вагинална таблетка Клион-Д 100, леко навлажнена преди прилагането, се поставя дълбоко във влагалището веднъж дневно (вечер, преди лягане), в продължение на 10 дни, едновременно с перорално приложение на метронидазол по 1 таблетка 2 пъти дневно (една сутрин и една вечер) (2 х 250 mg) по време или след хранене, без да се дъввче. Дълготрайно оздравяване може да се очаква само ако и сексуалният партньор се лекува същевременно с перорални таблетки метронидазол. При нужда десетдневният курс може да бъде повторен. При кандидоза: по 1 ваг. таблетка Klion-D 100, леко навлажнена преди прилагането, се поставя дълбоко във влагалището веднъж дневно (вечер, преди лягане) в продължение на 10 дни.

Противопоказания: Известна свръхчувствителност към активните вещества или към някои от съставките на лекарството. Първите три месеца на бременността.

Специални предупреждения и специални предпазни мерки при употреба. По   време на лечение с Клион-Д 100 и най-малко 1 ден след това употребата на алкоххолни напитки е забранена. Да се избягва полов живот по време на лечение с Клион-Д 100 вагинални таблетки. В случай на развитие на чувствителност и дразнене на лигавицата лечението трябва да се преустанови.

Бременност и кърмене. Klion-D 100 е противопоказан през първите 3 месеца на бременността. Перорално приложен метронидазол се екскретира в крмата. Това може да причини горчив вкус на кърмата. Приемът на метронидазол или кърменето трябва да се преустанови по време на терапия с метронидазол, както и 1-2 дни след това.

Ефекти върху способността за шофиране и работа с машини. Клион-Д 100 вагинални таблетки не повлиява способността за шофиране или работа с машини.

Лекарствени и други взаимодействия: Гадене, повръщане, загуба на апетит, спазми на стомаха, диария, обложен език и неприятен метален вкус. Главоболие, гърчове, сънливост, замайване, загуба на координация. Скованост на крайниците се наблюдава рядко и главно при продължителна терапия с високи дози. Може да настъпи потмняване на урината причинено от метаболизма на метронидазол. След намаляване на дозата или след преустановяване на терапията тези симптоми отшумяват спонтанно

Все още няма коментари за този продукт.
(Най-ниска 1, най-висока 5)

ПРОМЕНИ ДОСТАВКА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки до офис на територията на България. В гр. София поръчките се  доставят от Медея Логистик.

 

Условия за доставка с Медея Логистик:

- Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и тегло на пратката до 1,00 кг. –  БЕЗПЛАТНА. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и до 1,00кг. –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка без значение стойността на покупката над 1,00 кг. и до 100кг.  –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 

Условия за доставка до офис на Спиди:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,49 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 кг. до  2,00 кг. – 5,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до  4,99 кг. – 7,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до  12,00 кг. – 11,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 14,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до  29,99 кг. – 24,99 лева до офис на куриерската фирма. 

Условия за доставка до офис на Еконт:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 4,99 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 до 2,00 кг. – 6,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до 4,99 кг. – 8,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до 12,00 кг. – 13,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 16,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до 29,99 кг. – 29,99 лева до офис на куриерската фирма.

 

* Доставка на поръчки до адрес на клиента, с куриерски фирми Спиди и Еконт е за сметка на клиентите и се се изчислява по тарифа на съответната куриерска фирма.

* Цената за доставката, на поръчки направени извън територията на България е за сметка на клиента. Клиентът трябва да заплати сумата по банков път преди извършване на доставката.

* При недостатъчна наличност на заявените от Вас продукти, може да се получи кратко забавяне на доставката. В този случай, клиентът се уведомява от служител на онлайн аптека Медея чрез обаждане по телефона или e-mail.

 

Сподели

Други продукти от ГЕДЕОН РИХТЕР