Клинсин Мед за назални промивки х 30 сашета

Прод.код 78838 / Тегло 0.10 кг.

Марка НАТУРПРОДУКТ ОТС | NATUR PRODUKT OTC
Оценка на продукта
4.80 от 5 ( 121 оценки)
5,29 лв.
Запази в любими Запази в любими

За приготвяне на изотоничен или хипертоничен солеви разтвор за назални промивки. При синузит, ринит, преди и след хирургична операция на носа и синусите, наличие на високи нива на запрашаване или прекомерно сух въздух, за овлажняване на носната лигавица след лечение с лекарствени продукти за приложение в носа.

Начин на употреба

За приготвяне на разтвор за промиване на носа от алергени, бактерии и вируси – разтворете 1 саше в душ-бутилката. За приготвяне на разтвор за промиване и отбъбване на лигавицата при наличие на инфекции, алергии (сенна хрема), синузит и натрупване на секрети в синусите – разтворете 2 сашета в душ-бутилката. Следете мерителната линия на душ-бутилката от 240 мл. За повече информация относно начина на приложение прочетете листовката! Всяко саше съдържа натриев хлорид. Прилагайте веднъж до два пъти на ден, най-малко един час между изплакването на носа и синусите и излизането навън (когато температурите са по-ниски от 19°C) или един час преди лягане.

Съставки

Саше ClinnSinMed съдържа 2,16 g натриев хлорид за приготвяне на изотоничен или хипертоничен солеви разтвор за назални промивки.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!