Подробно търсене

ХЮМЕР СПРЕЙ МОРСКА ВОДА ЗА БЕБЕТА 150МЛ

Кат. номер 21159

Кратко описание
Състав: Неразредена 100% морска вода.
Производител
УРГО-ХЮМЕКС
Марка Марка
ЕЙ ЕНД ДИ ФАРМА - ХЮМЕКС | A&D PHARMA HUMEX
0 от 5
10,19 лв.
Запази в любими

Описание

Състав: Неразредена 100% морска вода. Стерилна, изотонична (9 g/1 I NaCI), без консерванти. Добива се от точно определено място по крайбрежието на областта Ьретан. Морската вода е неразредена, за да се запази богатството на минерални соли и олигоелементи (сяра, мед, селен, магнезий, манган). Благодарение на използваната иновативна технология HUMER спрей за нос позволява впръскването на фини микро капчици морска вода, които нежно покриват носната лигавица. Накрайникът е специално адаптиран към нослето на бебето, за да се избегне всякакъв риск от нараняване.Предназначение: - за механично почистване на назалните канали с цел елиминиране на алергените и замърсителите, постъпващи с въздуха от заобикалящата ни среда - като съпътстващо лечение при УНГ инфекции - за овлажняване на носната лигавица, ако помещението, в което се намирате е със сух въздух за ежедневна хигиена, докато малките децата се научат как да си издухват носа - препоръчително е да се използва преди хранене.Инструкции за употреба: При бебета: Поставете накрайника на флакона. Поставете детето в легнало положение, с глава обърната на едната страна. Внимателно поставете накрайника в едната ноздра, до предпазния пръстен и впръскайте за 2-3 сек. Повторете процедурата в другата ноздра, с глава обърната на другата страна. Повдигнете главата на детето, за да изтекат секретите и избършете нослето с кърпичка. Никога не впръсквайте в носа при наклонена назад глава, за да не се стичат секрети назад в гърлото. При малки деца: Когато детето може да седи или да стои право, изберете най-удобната позиция. Наклонете глава настрани, внимателно поставете накрайника до предпазния пръстен и впръскайте за 2-3 сек. Повторете процедурата и в другата ноздра, накланяйки главата на другата страна. Издухайте носа, за да отстраните секрета. След всяко използване, измивайте накрайника с гореща вода. Накрайникът не трябва да се използва от други хора. Дозировка: 1 впръскване във всяка ноздра преди хранене. 2-3 пъти дневно. За бебета над 1 месец и деца !
Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, Вие имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.
Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;
- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;
- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка,
която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС.
При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Сподели