Подробно търсене

ХУСК Х 225 БУЛХУСК

Кат. номер 31105

Кратко описание
За регулиране функцията на стомаха и червата Оказва благоприятен ефект при лениви черва, запек, раздразнено дебело черво, диария.
Производител
БУЛХУСК
0 от 5
26,49 лв.
Запази в любими

Описание

За регулиране функцията на стомаха и червата Оказва благоприятен ефект при лениви черва, запек, раздразнено дебело черво, диария. Допринася за намаляване на лошия холестерол и кръвната захар. Подходящ за обогатяване на диетата при хемороиди. Спомага за регулиране на теглото. Може да се приема от хора, алергични към глутен.                   

Може да се приема от диабетици.

Състав:

100% натурални растителни фибри

Всяка капсула съдържа 500 мл смлени обвивки от семената на индийски живовляк / Plantago Ovata Forsk /Ispaghula husks, Blond Psyllium/. Растителна капсула от целулоза.

Продуктът е хранителна добавка. Не следва да се използва като заместител на разнообразното хранене!

Възрастни и деца над 12 години: 6-9 капсули 1-2 пъти дневно.Деца над 6 агодини: 3 капсули 1-2 пъти дневно.Бременни и деца под 6 години: след консултация с лекар. Капсулите се приемат на гладно с 250мл вода (две чаши) При диария продукта се приема с 1 чаша (100ml) вода. Препоръчва се приемането на Хуск да продължи поне един месец.

Да не се превишава препоръчваната доза!

 

 

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели

Други продукти от БУЛХУСК