Подробно търсене

ХУМАНА | HUMANA НА 1 500ГР

Кат. номер 65190

Кратко описание
Хумана Н.
Производител
ХУМАНА
Марка Марка
ХУМАНА | HUMANA
0 от 5

Описание

Хумана Н.А. 1 е хипоалергенна постоянна храна за кърмачета с увеличен риск от алергии. Тя е обогатена с млечни протеини, раздробени посредством специална производствена технология на дребни частици и изгубили така до голяма степен своя потенциал за отключване на алергии (бедни на алергени). Хумана Н.А. 1 може да се дава от раждането и през цялото време, докато бебето се храни от шише, за дохранване или като единствена млечна храна (след отбиването). Благодарение на добавеното лесносмилаемо нишесте тя е приятно гъста и много питателна, така че бебето ви ще може да спи непробудно през нощта.

Начин на употреба:

Сварете необходимото количество вода и я оставете да се охлади до 50 °С. Сипете около половината от необходимото количество вода в чистото шише. Напълнете с Хумана приложената мерителна лъжичка и изравнете с тъпата страна на ножа. Изсипете необходимото количество прахообразна смес в шишето. Затворете шишето и веднага го разклатете добре. Добавете останалото количество вода и отново енергично разклатете шишето. Внимание: Шишето е горещо, пазете ръцете си. Охладете храната до телесна температура: на водна баня или под течаща студена вода (около 5 - 7 мин.). Разклатете още веднъж шишето за кратко, поставете биберона и проверете отново температурата на храната (опасност от попарване). Внимавайте докато приготвяте храната бебето Ви да не се намира в непосредствена близост (опасност от изпръскване и попарване). Използвайте само приложената мерителна лъжичка.

Състав:

Лактоза, растителни масла, протеин от суроватка хидролизат, скорбяла, сироп от глюкоза, Емулгатор: естер на лимонена киселина от моно- и ди-глицериди на мастни киселини, малтодекстрин, калиев ортофосфат, калциев карбонат, калиев цитрат, калиев хлорид, магнезиев карбонат, натриев хлорид, Витаминна смес (витамин С, витамин Е, ниацин, пантетонова киселина, пантетонова киселина В2, пантетонова киселина В1, пантетонова киселина Вб, пантетонова киселина А, фолиева киселина, пантетонова киселина К, Биотин, пантетонова киселина D3, пантетонова киселина В12), холин хидрогентартрат, натриев цитрат, таурин, иноситол, железен лактат, карнитин, цинков сулфат, меден сулфат, цинков оксид, калиев йодат, манганов сулфат, натриев селенат.

Обем:

500 гр.

Все още няма коментари за този продукт.
(Най-ниска 1, най-висока 5)

ПРОМЕНИ ДОСТАВКА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки до офис на територията на България. В гр. София поръчките се  доставят от Медея Логистик.

 

Условия за доставка с Медея Логистик:

- Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и тегло на пратката до 100 кг. –  БЕЗПЛАТНА. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и до 100кг. –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 

Условия за доставка до офис на Спиди:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,49 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 кг. до  2,00 кг. – 5,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до  4,99 кг. – 7,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до  12,00 кг. – 11,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 14,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до  29,99 кг. – 24,99 лева до офис на куриерската фирма. 

Условия за доставка до офис на Еконт:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 4,99 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 до 2,00 кг. – 6,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до 4,99 кг. – 8,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до 12,00 кг. – 13,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 16,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до 29,99 кг. – 29,99 лева до офис на куриерската фирма.

 

* Доставка на поръчки до адрес на клиента, с куриерски фирми Спиди и Еконт е за сметка на клиентите и се се изчислява по тарифа на съответната куриерска фирма.

* Цената за доставката, на поръчки направени извън територията на България е за сметка на клиента. Клиентът трябва да заплати сумата по банков път преди извършване на доставката.

* При недостатъчна наличност на заявените от Вас продукти, може да се получи кратко забавяне на доставката. В този случай, клиентът се уведомява от служител на онлайн аптека Медея чрез обаждане по телефона или e-mail.

 

Сподели