Подробно търсене

ХУМАНА | HUMANA 3 600ГР

Кат. номер 53760

Кратко описание
ХУМАНА 3 мляко за последващо и продължително хранене на кърмачето и малкото дете е съобразено по своя състав с променените нужди от хранителни и енергйни вещества на детето, което се намира в период на захранване.
Производител
ХУМАНА
Марка Марка
ХУМАНА | HUMANA
0 от 5

Описание

ХУМАНА 3 мляко за последващо и продължително хранене на кърмачето и малкото дете е съобразено по своя състав с променените нужди от хранителни и енергйни вещества на детето, което се намира в период на захранване. Може да се дава след навършване на 10-ия месец. Кърменето е най-добрата храна за вашето бебе! Не прилагайте ХУМАНА 3 мляко за последващо и продължително хранене на кърмачето и малкото дете като заместител на майчиното мляко преди 10-ия месец, а едва след тази възраст и след консултация с вашия педиатър. Прилагайте ХУМАНА 3 мляко за последващо и продължително хранене: * като допълнение към кърмата или всяко друго мляко след 10 – ия месец; * в рамките на смесеното хранене и след навършване на 1 година на детето.

 

Начин на приготвяне:

1.Измийте и преварете за няколко минути шишето, капачката и биберона. 2.Преварете необходимото количество вода и оставете да се охлади до 50ºС. 3.Налейте около 2/3 от необходимото количество вода в чистото шише. 4.Напълнете мерителната лъжичка с прахообразната смес и изравнете с тъпата страна на нож. 5.Изсипете количеството прахообразна смес в шишето. 6.Затворете шишето, наклонете го леко и разклатете енергично за около 15-20 секунди. Добавете останалата вода и още веднъж разклатете енергично шишето. 7.Отворете шишето и поставете биберона. Проверете дали температурата на готовото мляко съотвества на 37ºС. 8.Привикнете вашето бебе да пие от чаша най-късно след 12-месечна възраст.

 

Опаковка: 600 гр

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели