Подробно търсене

ХОМЕОПТИК ДОЗИ 0,4МЛ Х 10

Кат. номер 42150

Кратко описание
ХОМЕОПТИК / HOMEOPTIC КАПКИ ЗА ОЧИ 10 ДОЗИ Х 0.
Производител
БОАРОН ЛАБОРАТОРИЯ
Марка БОАРОН
0 от 5
9,29 лв.
Запази в любими

Описание

ХОМЕОПТИК / HOMEOPTIC КАПКИ ЗА ОЧИ 10 ДОЗИ Х 0.4МЛ

ХОМЕОПТИК / HOMEOPTIC КАПКИ ЗА ОЧИ е хомеопатичен лекарствен продукт на Боарон / Boiron, който традиционно се използва при възрастни и деца над 1 година, при дразнене и дискомфорт в очите от различен произход (пренапрежение, дим, прах, умора на очите, вятър, въздушно течение, неподходяща светлина, морска вода, хлорирана вода и др.). Капките Хопеоптик са предназначени за уморени и зачервени очи.

Най-често срещаните оплаквания са зачервяване на очите, усещане за пясък или чуждо тяло в окото, драскане, парене, сълзене, сърбеж, оток на клепачите, умора на очите и др. 

Фактори, които могад да предизвикат дразнене и дискомфорт в очите:

Замърсена околна среда, прах, дим климатизация; Продължителна работа на компютър, продължително четене на книга; Продължително носене на лещи; Хлорирана вода в басейн, солена морска вода; Климатични фактори като слънце, вятър, студ и др.

Формулата на Homeoptic включва 3 монопрепарата:

1.Euphrasia officinalis (Очанка), съдържаща:

ИРИДОИДИ (аукубозид) - противовъзпалително действие; ФЛАВОНОИДИ (кверцетин иапигенин) - противовъзпалително действие; ТАНИНИ - адстрингентно действие; ФЕНОЛОВИ КИСЕЛИНИ - противовъзпалително и антиалергично действие.

В разреждане 3DH: зачервяване, сухота в очите и/или очно налягане; обилно сълзене, което пречи на зрението.

2.Calendula officinalis (Невен)*, съдържаща: 

ФЛАВОНОИДИ (кверцетин) - противовъзпалително действие; ТЕРПЕНОИДИ - цикатризиращо и противовъзпалително действие; В разреждане 3DH: зачервяване на склерата; сухота и усещане за боцкане по ръба на клепача като от дим.

3.Magnesia carbonica (Основен магнезиев карбонат)*

4 Възпаление на очите със зачервяване, усещане за щипане, парене и замъглено зрение; 4 Клепачите са залепнали сутрин; 4 Сухота в очите.

Капките HOMEOPTIC са изотоничен продукт и не съдържат консерванти! HOMEOPTIC се понася много добре. Апликацията му е безболезнена и води до облекчение.

Хомеоптик капки е удобен и практичен за употреба както в къщи, в офиса, така и на път. Също така е подходящ за всички над 1 годишна възраст! HOMEOPTIC е съвместим с контактни лещи.

Опаковка: Съдържа 10 единични дози, всяка по 0,4 мл, опаковани по 5 броя в алуминиево фолио.

Производител: 

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели

Други продукти от БОАРОН ЛАБОРАТОРИЯ