Подробно търсене

ХОМЕОПТИК ДОЗИ 0,4МЛ Х 10

Кат. номер 42150

Кратко описание
ХОМЕОПТИК / HOMEOPTIC КАПКИ ЗА ОЧИ 10 ДОЗИ Х 0.
Производител
БОАРОН ЛАБОРАТОРИЯ
Марка БОАРОН
0 от 5

Описание

ХОМЕОПТИК / HOMEOPTIC КАПКИ ЗА ОЧИ 10 ДОЗИ Х 0.4МЛ

ХОМЕОПТИК / HOMEOPTIC КАПКИ ЗА ОЧИ е хомеопатичен лекарствен продукт на Боарон / Boiron, който традиционно се използва при възрастни и деца над 1 година, при дразнене и дискомфорт в очите от различен произход (пренапрежение, дим, прах, умора на очите, вятър, въздушно течение, неподходяща светлина, морска вода, хлорирана вода и др.). Капките Хопеоптик са предназначени за уморени и зачервени очи.

Най-често срещаните оплаквания са зачервяване на очите, усещане за пясък или чуждо тяло в окото, драскане, парене, сълзене, сърбеж, оток на клепачите, умора на очите и др. 

Фактори, които могад да предизвикат дразнене и дискомфорт в очите:

Замърсена околна среда, прах, дим климатизация; Продължителна работа на компютър, продължително четене на книга; Продължително носене на лещи; Хлорирана вода в басейн, солена морска вода; Климатични фактори като слънце, вятър, студ и др.

Формулата на Homeoptic включва 3 монопрепарата:

1.Euphrasia officinalis (Очанка), съдържаща:

ИРИДОИДИ (аукубозид) - противовъзпалително действие; ФЛАВОНОИДИ (кверцетин иапигенин) - противовъзпалително действие; ТАНИНИ - адстрингентно действие; ФЕНОЛОВИ КИСЕЛИНИ - противовъзпалително и антиалергично действие.

В разреждане 3DH: зачервяване, сухота в очите и/или очно налягане; обилно сълзене, което пречи на зрението.

2.Calendula officinalis (Невен)*, съдържаща: 

ФЛАВОНОИДИ (кверцетин) - противовъзпалително действие; ТЕРПЕНОИДИ - цикатризиращо и противовъзпалително действие; В разреждане 3DH: зачервяване на склерата; сухота и усещане за боцкане по ръба на клепача като от дим.

3.Magnesia carbonica (Основен магнезиев карбонат)*

4 Възпаление на очите със зачервяване, усещане за щипане, парене и замъглено зрение; 4 Клепачите са залепнали сутрин; 4 Сухота в очите.

Капките HOMEOPTIC са изотоничен продукт и не съдържат консерванти! HOMEOPTIC се понася много добре. Апликацията му е безболезнена и води до облекчение.

Хомеоптик капки е удобен и практичен за употреба както в къщи, в офиса, така и на път. Също така е подходящ за всички над 1 годишна възраст! HOMEOPTIC е съвместим с контактни лещи.

Опаковка: Съдържа 10 единични дози, всяка по 0,4 мл, опаковани по 5 броя в алуминиево фолио.

Производител: 

Все още няма коментари за този продукт.
(Най-ниска 1, най-висока 5)

ПРОМЕНИ ДОСТАВКА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки до офис на територията на България. В гр. София поръчките се  доставят от Медея Логистик.

 

Условия за доставка с Медея Логистик:

- Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и тегло на пратката до 1,00 кг. –  БЕЗПЛАТНА. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и до 1,00кг. –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка без значение стойността на покупката над 1,00 кг. и до 100кг.  –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 

Условия за доставка до офис на Спиди:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,49 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 кг. до  2,00 кг. – 5,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до  4,99 кг. – 7,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до  12,00 кг. – 11,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 14,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до  29,99 кг. – 24,99 лева до офис на куриерската фирма. 

Условия за доставка до офис на Еконт:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 4,99 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 до 2,00 кг. – 6,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до 4,99 кг. – 8,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до 12,00 кг. – 13,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 16,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до 29,99 кг. – 29,99 лева до офис на куриерската фирма.

 

* Доставка на поръчки до адрес на клиента, с куриерски фирми Спиди и Еконт е за сметка на клиентите и се се изчислява по тарифа на съответната куриерска фирма.

* Цената за доставката, на поръчки направени извън територията на България е за сметка на клиента. Клиентът трябва да заплати сумата по банков път преди извършване на доставката.

* При недостатъчна наличност на заявените от Вас продукти, може да се получи кратко забавяне на доставката. В този случай, клиентът се уведомява от служител на онлайн аптека Медея чрез обаждане по телефона или e-mail.

 

Сподели

Други продукти от БОАРОН ЛАБОРАТОРИЯ